[]

Pasaport kayıtlı 2.el telefon almak ilerde sıkıntı çıkarır mı ?

imei pasaport’a kayıtlı 2.el telefon alımı sıkıntı çıkarır mı ?

s4 yada s5 mini alicam kız arkadaşıma yalnız satan eleman pasaport kayıtlı dedi şimdi ben biliyorum ilerde bu eleman 2.tel alsa büyük olasılık bu telefonun pasaport kaydı iptal olacak bana sattigi telefonun bu yüzden telefonu nasıl kaydedebilirim üzerime yada bu şekilde kullanmam da sıkıntı olur mu dersiniz ?


 
bunun için kişinin a4 kağıtı üzerindeki kimlik fotokopisine tutanaklı bi kağıt imzalatabilirsin.

orada yazılacaklar sizin hayal dünyanıza kalmış.
şu şu imei numaralı şu şu seri numaralı kore üretimi vs. model telefon sattım cihazın herhangi bi kusurunun olmadığını ve alıcıya sağlam teslim ettiğimi beyan eder, ileride telefonla ilgili dogacak pasaport kaydı ile ilgili sorunda mesuliyet kabul ederim. telefonun imei çalınması ve arızalanması durumu alıcıyı ilgilendirmektedir. iş bu tutanak alıcı ve satıcı arasında imzalanmıştır. hertürlü anlaşmazlıkta T.C yasaları devreye girecektir.

ne salladım be.
  • protrek  (29.06.15 12:00:44) 
her iki telefon da çöp. pasaport kayıt işleri de sakat olduğundan alma derim.


  • orient blue  (29.06.15 12:01:23) 
Kayit iptal olmaz ki. Neden sakat olsun.


  • dafuq  (29.06.15 12:20:22) 
Kayit iptal olmuyor ki, 2 sene sonra otomatik olarak yeni telefon kaydettirme hakki elde ediyor.

Ben senelerdir yurtdisindan telefon getirip pasaportuma kaydettirip öyle kullaniyorum, bundan onceki telefonumu kuzenim hala kullaniyor iste. Bir sorun yok yani.
  • fraise  (29.06.15 13:04:35) 
Satıcı bu işin ticaretini yapan biriyse büyük ihtimal bir iki ay içinde kayıdı iptal ettirip yeni telefon kaydedecek. Sen de fellik fellik pasaport aramaya başlayacaksın. Bu şekilde yapacağını sahibinden.com üzerinden satış yapan bir satıcı "Bizde kayıtlar iki aylık ona göre." şeklinde kendi söylemişti.


  • zombi  (29.06.15 15:15:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.