[]

eurolines hakkında ne düşünüyorsunuz?

selam. farklı bir macera olsun hem de biraz tasarruf edeyim diye paris'ten türkiye'ye eurolines ile sofya üzerinden dönmeyi düşünüyorum. yolculuk 12-13 saat civarı sürüyor. eurolines ile uzun yola giden var mı? deneyimleriniz neler? sıkıntı, güvenlik sorunu yaşama ihtimalim var mı? teşekkürler.




 
sakın eurolines ile uzun yola çıkma.

üç maceram oldu, üçü de çok kötü sonuçlandı.

1-paris-lyon 5 saatlik yolu 10 saatte gittik.
2-hamburg-kopenhag 23:59da kalkması gereken otobüs 3 saat rötar yaptı.
3-bratislava-viyana kısa boylu biri olarak bile bu bacak boyuyla koltuklara sığamadım.

ayrıca kesinlikle hiçbir hizmet yok, internet hak getire, paralı ikram bile yok, otobüsün içindeki tuvaletler rezil durumda.
  • feel the blanks  (29.06.15 00:55:29) 
Ben 10 saatlik münster paris, paris münster seferleri için kullandım. Çok şehirlerarası yolculuğum oldu, ama hiçbiri o ikisi kadar kötü olamadı. Ayıptır söylemesi sürekli ucuz otobüs firmaları kullanıyorum eurolines gibi. Ama hiçbiri o kadar kötü değildi cidden. İnan bana. Belki şanstır bazıları yeni bazıları eskidir ama yok yani ııh. :/

Otobüste hizmet yemek olmamasına sallamaya gerek yok, bunların olayı o zaten ama koltuklar benim 10 yıl önce memleketimde bindiğim otobüsün koltuklarıyla aynıydı. Bacaklarım felç olmuştu.

Sonuç olarak o 13 saat biter ama zor biter büyük ihtimal. :/
  • okuyamıyom ben ya  (29.06.15 01:12:34) 
ben berlin-prag yaptım, bilet ucuz olmasına rağmen otobüs gayet konforluydu ve ikramları vardı. ayrıca otobüslerde wifi de mevcuttu. ben çok rahat geldim açıkcası.


  • tolga asp  (29.06.15 01:15:01) 
ben geçen 4-5 ayda baya kullandım eurolines'ı. en uzunu 8 saatti gerçi ama hiç sorun yaşamadım.

konforu ortalama altında, ikram vs. gibi hizmetler yok (bazen su ve gofret veriyolar) ama sonuçta gitmek istediğimiz yere ucuza götürdü hep. yavaş da olsa wifi vardı bir de.
  • king lizard  (29.06.15 01:15:57 ~ 01:16:44) 
kesinlikle suprizlere acik ol.

arkadasin dedigi gibi gec gelebilir, yolda esktra olarak durabilir arada.
interneti calismiyor +1
tuvaletlerini bilmiyorm
yiyeceklerini stoklaman lazim
koltuklari idare eder standart
  • jedilance  (29.06.15 01:40:55) 
Ahaha resmen verilen her cevap birbirinden ufak tefek de olsa farkli olmus, ben de bu duruma katkida bulunayim,
2/4 defa kullandim, Viyana-Bratislava-Viyana ve Viyana-Budapeste-Viyana arasi hepsinde de koltuklar rahatti, ikram yoktu. Internet bende de calismamisti, tuvaleti bilmiyorum. Ama tum seferler zamaninda baslamislardi. Haftaya Prag'a gidis-donus icin tekrar kullanicam, umuyorum ki benim evvelden deneyimledigim standartlarda olur.

  • common of demons  (29.06.15 01:57:47) 
eurolines bir çok şirketin biraraya gelmesiyle oluşan bir oluşum sanırım. bu yüzden bir standartı yok. ama ecolines varsa alternatif daha iyidir.

birde almanya için megabus diyorlar.
  • gliderpilot  (29.06.15 02:04:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.