[]

Akciger kanseri icin doktor tavsiyesi

Arkadaslar merhaba, babamin akcigerinde kotu huylu bir tumor var, doktorlar ameliyatla akcigeri alacagiz dediler ama biz bir kac doktora daha gitmek istiyoruz. Daha once yakinlarindan boyle bir ameliyat geciren ve doktor tavsiye edebilecek olan var mi? Tesekkurler.

Not: Duyurum bir sure ustte kalirsa sevinirim.


 
merhaba,

Babamı 2 hafta önce akciğer kanserinden kaybettim. Bizim ameliyat şansımz yoktu ancak, bu konuda eğer maddi bir sıkıntınız yok ise acıbadem koşuyolundan ılgaz doğusoy hocayı öneririm. Çok geçmiş olsun
  • oscar  (29.06.15 01:03:15) 
benim teyzem acıbadem maslak'ta onkoloji bölümünde tedavi oluyor birkaç yıldır. şimdi durumu iyi. tamamen temizlendi. ameliyat olmadı. dendiği gibi acıbadem hastanesi iyi bu konuda, maddi durumunuz iyiyse ya da sigorta varsa oraya gidin.


  • kaputt  (29.06.15 09:53:03) 
kayınpederim de aynı ameliyattan oldu. süreyyapaşa onkolojide Doç.Dr.Çağatay Tezel diye bir doktora gitmişti. Kemoterapi aldı, ameliyat oldu ve lenflerine sıçrayanlar da alındı. Şimdi çok şükür kurtuldu.

Bu gibi durumlarda insanın yardıma çok ihtiyacı oluyor. Acil şifa diliyorum. Çok geçmiş olsun.
  • safepassage  (29.06.15 12:19:33) 
teyzem ameliyat olmadı demem yanlış olmuş. teyzem önce süreyyapaşa'da sonra acıbadem'de ameliyat oldu. ama akciğerini almadılar, alamadılar.

fakat üstteki arkadaş süreyyapaşa deyince bir anda hatırladım. burada başhekim olduğunu hatırladığım bir adam ameliyat etti teyzemi. ameliyatla akciğerin temizleneceği söylendi. girdiler, temizleyemediler. sonrasında biz acıbadem'e geçtik. ve orada bu süreyyapaşa'da yapılan ameliyatın çok yanlış olduğunu, teyzemin durumunda akciğerin hiç açılmaması gerektiğini öğrendik. ve çok pişman olduk. çok şükür daha kötü bir şey olmadı.

Ki biz de tavsiye ile gitmiştik. belki arkadaşın önerdiği doktor değildir, isimleri hatırlayamıyorum, ama ameliyatı orada olacak olsanız bile muhakkak teşhis için ve karar için en azından iyi bir doktora muhakkak danışın. zaten siz de bunu yapıyorsunuz şu anda. ama süreyyapaşa konusunda dikkatli olun.
  • kaputt  (29.06.15 12:41:29) 
Anneannem Şifa hastanesinde göğüs kanseri ameliyatı olmuştu oraya sorabilirsin


  • Sandman  (29.06.15 13:42:38) 
öncelikle geçmiş olsun.

para & sigorta varsa florence nightingale. kuzenim gögüs kanseri + lenf bezlerine sıçrama durumu vardı. ameliyat,tedavi,kemoterapi ve radyoterapi. şu an sağlıklı ve temiz ama gerçekten çok ciddi miktar tutuyor kuzenim sigortalıydı çok sıkıntı yaşamadı.
  • pilot olmakti hayalim  (29.06.15 14:01:47) 
babam acıbadem maslak'ta rektum ca için tedavisini oldu. genel cerrahi, radyoloji ve rasyasyon onkolojisinden ne kadar memnun kaldıysak onkoloji ve yardımcı sağlık personelinden o kadar nefret ettik. sırf genel cerrahideki hoca için burada tedavi devam etti.

demem o ki, kanser gibi özel bir hastalıkta hocasını bulup, ona güvenip onunla devam etmeniz lazım. "birkaç" doktordan fikir almak sizin kafanızı karıştırmaktan öteye götürmeyecektir. babamın durumunda sadece 2 kişiden fikir aldık, ben dahil ailede doktorlar da var ama hiçbirimiz kanser konusunda uzman değiliz. uzman olan 2 kişiden fikir alındı, ikisi de farklı tedavi prosedürü önerdi. babam kendini acıbamdem'deki doktora daha yakın hissedince onunla devam ettik. kanserde güven gerçekten çok önemli. sırf diğer sağlık çalışanları değil, etrafınızdaki abuk sabuk her kişinin de söyleyeceği bir şeyler olacak, tavsiyem bu kişilerin sözlerine kulaklarınızı tıkamanız ve doktorunuza güvenmeniz olur. tanı aldığının üçüncü günü sağlıkla uzaktan yakından alakası olmayan biri "niye amerikaya gitmiyorsun bikbik" diyerek babamın kafasını karıştırdı, neredeyse ertesi gün amerika'ya gidiyordu. kür olduğu halde hala daha yok şunu ye bunu iç diyen tonlarca adam var etrafında. doktora kayıtsız şartsız itaat edin demiyorum, yanlış anlaşılma olmasın, sormak istediğiniz her şeyi sorun, aklınıza yatmayanı araştırın, gelin burada sorun ama ilk olarak doktorunuza güvenin ya da güveneceğiniz bir doktoru seçin

ve son olarak moral gerçekten çok önemli.

geçmiş olsun
  • la noix  (29.06.15 14:08:38) 
Oncelikle geçmiş olsun. Yukarıda özel hastaneler verilmiş. Diğer maddi açıdan duruma göre de yedikule göğüs hastalıklarını tavsiye ediyorum. Gittim yattım ve çıktım.

Hastane dışarıdan çok paspal görünse de içeride ilgi alaka diğer devler hastanelerine kıyasla daha kat be kat iyi.
  • mrtkbl  (29.06.15 16:43:03) 
halam birkaç sene önce ameliyat olmuştu şuan hiçbir sorunu yok diye biliyorum. amerikan hastanesi'nde prof.dr.şükrü dilege'ye ameliyat olmuştu.


  • seyahat defterim  (29.06.15 20:07:27) 
Yakın bir arkadaşımın babası yaklaşık bir yıldır küçük hücreli akciğer kanseri tedavisi görüyor, sınırlı evre olduğu için sadece radyo ve kemo terapi aldı. Bağcılar medipol hastanesinde, özellikle radyoterapi için Hale Başak Özkök ve kemoterapi için de Ahmet Bilici ile görüşebilirsiniz.


  • y e k  (30.06.15 22:59:13) 
pm


  • mr fusion  (30.06.15 23:12:14) 
bildiğim bir hoca yok ancak çok geçmiş olsun


  • lord midnight  (01.07.15 04:10:01) 
öncelikle çok geçmiş olsun. şuraya yazmıştım (git: 958072) aynısını kopyalıyorum. allah acil şifa versin.
---
babam bu illetin kıyısından döndü, kendisi süper ötesi evham sahibi biri olarak -eminim saatlerce araştırmıştır- ankara gazi hastanesinde sedat demircan'ı tercih etti. 10 numara doktordur, kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • kivanc1  (01.07.15 14:20:48) 
abim 7 ay önce akciğer kanserinden öldü. şu an yaşamadığına göre ankara gazi üniv. hastanesini başarılı sayamayacağım. doktoru ahmet özet. aman diyim.


  • optum kib bye  (01.07.15 17:58:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.