[]

en ucuz VPN

selam

en ucuz ve f/p'si iyi dediğiniz vpn nedir? bu vpn'i kullanınca full invisble oluyoruz değil mi?


 
digital oceanda vps'ime vpn kurdum. vps zaten varolan bir şeydi mecburum kullanmaya, onun dışında beleşe gelmiş oldu vpn, sınırsız kotasız hollanda lokasyonlu.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (29.06.15 03:11:29) 
cactus vpn kullanıyordum bi ara. ucuz. kampanyaları oluyor bi de, onları takip etmeli.
torrent sadece avrupa serverlarında çalışıyor yalnız, usa falan alırsan diye şeyettim.

  • sttc  (29.06.15 15:10:46 ~ 15:11:15) 
ben bi ara purevpn kullanmıştım iyiydi ama şimdi çok değişmiştir herhalde. fiyatı ucuz değil ortalamaydı aylık 7-10$ falan.

Bu arada full invisible olayı falan yalan log tutmuyoruz deseler bile tuttukları söyleniyor (bazı ülkelerde yasalardan dolayı yapmak zorundalar) Çok tartışmalar var ama sen kendi halinde takıldıkça ne olacak ki... hani sen devletlere sorun çıkarabilecek derecede büyük/sorunlu işler yapıyorsan ne kullanırsan kullan bulurlar zaten. 3-5 bişey indirme, türkiyede çalışmayan hulu netflix izleme porno izleme işlerinde bişey olmaz.
  • rodriguez2  (29.06.15 15:35:36 ~ 15:36:11) 
amacım deep web kasmak falan değil o konuya açıklık getireyim. film izlemek istiyorum açıkcası. lokasyon almanya. geçen eve ceza geldi popcorn time'dan film yayınlamışsın diye (izleyince seedlemekten yayıncı konumuna düşüyorsun) 980euro öde diyolar şimdi avukatla uğraşıyoruz. çok bi atraksiyonum yok illegal olarak tek film izlemek var o da mna kodumun şehrinde yapıcak bi sk olmadığından.


  • KidLazer  (29.06.15 21:43:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.