[]

Fişte fazla ürün

Eve gelince farkettik. Fişe fazladan bir ürün yazılmış. Böyle bir ürün almadık. Yarın gitsek bunu ispatlayabilir miyiz?




 
çakal kasiyer mode on.
ispatı onlar yapsın. gerekirse kameralara bakmalarını isteyin.
mümkün mertebe sesinizi yükseltin.
ve market ismi nedir onu paylaşırsanız diğer kişiler daha dikkatli olur.
  • teknikekip  (28.06.15 22:37:42) 
müşteri her zaman haklıdır.


  • olmadı ki bir kullanıcı adım  (28.06.15 22:43:12) 
Gerekirse kameradan sayın +1 Ancak kasiyerin çıkarı ne olacak anlamadım. Fazla geçiriyor fazla alıyor fazla veriyor bir karı olmadı?


  • gunde 3 litre kola icen adam  (28.06.15 22:44:28) 
@gunde 3 litre kola icen adam

kasiyer o ürünü kendisine aldı ya da kendi açığını kapatıyor olabilir.
  • teknikekip  (28.06.15 22:54:31) 
bi kasiyer olarak cevap vereyim kasadan fazladan ürün geçilirse açık kapanmaz aksine açığı kapatması için ürünü geçmeden karşıdan o ürünün parasını alması lazım. bazen iade kesmek yerine müşteriye ürününüzü geçmesem olur mu parasını sizden alıcam iadem var denilir rızası varsa bu işlem yapılır. ürünler sıra varsa eğer çoğu zaman karışabilir ya da eli klavyede kısa tuşlara değebilir. farkına varmayabilir. insanlara hırsız muamelemesi yaftalamaya ne kadar meraklısınız amk. sinir oluyorum böyle şeylere neden sesini yükselterek bağıracakmış arkadaş gidersin fişinle durumu izah edersin kamera kayıtları açılır tek tek kontrol edilir durum netlik kazanır olay çözülür bağırınca ne oluyo yani başınız göğe mi eriyor.


  • patlak fermuar  (28.06.15 23:50:24) 
Şöyle bir şey var, sizden önceki veya sizden sonraki müşterinin ürününü sizin fişe dahil edebiliyorlar. Bu durumda o fazla ürünün parasını diğer müşteriden alıyorlar. Size ödetmiyorlar, onun fişi de sizinkinin içinde olmuş oluyor. Yani iki müşteriye tek fiş kesiliyor. Neden bunu yapıyorlar? Mesela bir keresinde kasada kuyruk olmuştu, ben beklemeyeyim diye öyle yapmıştı kasiyer. Önümdekinin işi bitmiyordu, onunkine dahil etti, benden parayı aldı.


  • grgn  (29.06.15 00:00:53) 
@patlak fermuar aynen katılıyorum.

çakallık ya da açık kapatma gibi sallayanların aklını acayip merak ediyorum.
ürün geçirip, para alınıyorsa açık nasıl kapanır acaba?

yanlışlık olmuştur, yarın gidin gerekli düzeltme yapılır.
  • livaneli kadir  (29.06.15 03:57:22) 
kendine alacağı ürünü benim alışverişimden geçiren kasiyer olamaz mı? ben bunu iddia ediyorum. aksini nasıl ispat edeceksiniz.

nerede kasiyersin joe? çağdaş markette mi? eşim en yoğun alışveriş kuyruğunun yaşandığı bir mağazada bazı zamanlar kasada çalışıyor. sen kime ne anlatıyorsun?

ezik muhabbeti yaparsınız ancak.
  • teknikekip  (29.06.15 09:34:53 ~ 09:43:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.