[]

İngilizce yardım, bu cümleyi nasıl oluştururum?

Merhaba şu cümle için yardım edebilir misiniz, söylemek istediğim şey:

Sağlıklı yaşam standardını promote eden kampanyalar hazırlanması, sadece insanları negatif etkilemekle kalmaz, aynı zamanda istedikleri hayata ulaşamayacakları için onların mutsuzluğuna yol açar.

Türkçe anlama bakmayın atmasyon bir cümle, sadece bu cümleyi kurmak istiyorum:) Şöyle yazdım ama olmadı..

Creating campaings to support healthy life style, will not only affect people on negative way, also will make them unhappy because they would not reach the life that they are seeking.

Olmuşsa da güzel olmadı, nasıl daha iyi ifade edilir böyle bir cümle. Teşekkürler şimdiden!

 
Organizing a campaign to promote a standardization for healthy life style will not only influence people negatively but also will lead to unhappiness since they would not be able to reach a life style which they desire.


tense olarak will de olur, simple present da.

organize a campaign daha uygun olur.

edit: infernal majesty ufak bir yeri düzeltti şimdi daha güzel oldu :3
  • neferkitty  (28.06.15 20:51:20 ~ 21:12:06) 
nefer'i düzeltmek bize düşmez ama not only.. but also daha etkili :)


  • Mcfly  (28.06.15 21:12:15) 
süper:) çok teşekkürler!


  • maymuncuq  (28.06.15 22:05:15) 
lead yerine cause diyebilirsin.


  • baldur2  (29.06.15 11:33:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.