[]

Vücut Geliştirme Sorusu

7 aydan beri istikrarlı bir şekilde çalışmaya devam ediyorum. Beslenme konusunda pek iyi sayılmam ve takviye besinlere ihtiyacım var. Protein tozu kullanıyorum yanına başka nasıl bir destek alayım?

Skinny fat bir tipim.


 
Beslenmen kötüyse eğer ne kullanırsan kullan (Anabolizanlar hariç) bir faydası olmaz. Her şeyin başı yemek yemek.


  • angelus  (28.06.15 20:04:57) 
vay be angel, verdin acı reçeteyi :(


  • agabel  (28.06.15 20:14:08) 
agabel beslenme bu işin olmazsa olmazı ne yazık ki. Beslenmen ne kadar iyiyse o kadar yol alıyorsun. Gerçi "İyi beslenme" nedir o da değişiyor tabii. Makroları minimum seviyede almak bile iş görürken 10 öğün yemek yiyin diyen ayılar da var :)


  • angelus  (28.06.15 20:17:19) 
kas yapmak için her gün yumurta ve haşlanmış tavuk göğsü mü yiyeceğiz?


  • kosun lan mevzu var  (28.06.15 20:18:52) 
@kosun lan

çok üzücü değil mi? bunun bi hal çaresi olmalı :D
  • agabel  (28.06.15 20:27:54) 
vücut geliştirme kadar saçma bi şey yok zaten abi.

orta yaştan sonra salıyor heryerleri.

en iyisi yüzme veya o tarz bi spor yaparak kalıcı kas bırakmak. kalıcı kas için her gün yağsız haşlama et yemeye de gerek yok diye biliyom.
  • kosun lan mevzu var  (28.06.15 20:30:00) 
Hayır içinde kaliteli protein olan milyar tane besin var. Ve hepinizin günde 200 gram proteine ihtiyacı yok, işi garantiye almak istiyorsan diye o kadar yükleme yapılıyor. Ağırlığının 2.25 katı falan olan garantiye almak için. Kütlemin 1-1.2 katı protein alarak bile gayet güzel geliştim ben.

Sıyrılın "Ya tavuk fileto mu ak" görüşünden.

Edit: Abooov ben yazana kadar sıçıp sıvamışsın. Kalıcı kas, orta yaştan sonra salıyor... O kas tozdan aldığın alaninle etten aldığın alaninin, tavuktan ve balıktan aldığın alaninin arasındaki farkı anlasın gelip elini öpücem.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (28.06.15 20:32:06 ~ 20:32:56) 
ya bak kaslara bi şey dediğimiz yok.

benim de icabında günde 3 kg tavuk yiyen arkadaşım var.
  • kosun lan mevzu var  (28.06.15 20:35:45) 
Beslenm konusunda pek iyi olmaman halinde ihtiyacın olan şey takviye besinler değil, beslenme konusunda iyi olmaktır.


  • arnold schwarzeneger  (29.06.15 08:53:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.