[]

Geri dönüşüm için atık toplayan çöpçüler neden kulaklık takıyor?

Sokakta dikkat ediyorum hemen hepsi kulaklıkla takılıyor. Aralarında taksicilerdeki gibi bir radyo/bas konuş sistemi mi var haberleşmek için yoksa radyo falan mı dinliyorlar?

Nedir bunun sırrı?


 
iş yaparken müzik dinliyorlar işte ne güzel.


  • kibritsuyu  (28.06.15 19:20:56) 
Müzik dinliyorlar yahu.


  • ay nov kung fu  (28.06.15 19:27:20) 
müzik dinlemek +1
bütün gün insanın canı sıkılır.

  • kuzey li  (28.06.15 19:27:37) 
@sour
Öyle sanmış diyelim. Sen neden "çöpçü" kelimesine bu kadar dikkat çektin? Ne gerek vardı? Çöpçülük ayıp da değil oldukça da kutsal, muhtemelen sen de bunu vurgulamak istedin (içten de öyle düşünüyorsundur) ama olmadı..

Sorunun yanıtını da vermişler, sadece müzik dinliyorlar. Ama senin tahmin de olabilir, şebeke ile haberleşme de olabilir aklıma gelmemişti
  • whatyougetiswhatyoudid  (28.06.15 20:20:40) 
müzik diyenler seni kandırıyor herhalde. ciddi değillerdir umarım :(

çalıştıkları kamyon çok ses yapıyor. sesten olumsuz etkilenmemek için takıyorlar...

i.ytimg.com
  • scent of a pastrami  (28.06.15 20:57:07) 
Bir iki tane denk geldiyse sivil polis veya ajandır. (sour da bunu söylemeye çalışmış)

Hepsi takıyorsa telsizdir. Telsize kulaklık takarsanız el kullanmadan sürekli konuşabilirsiniz. Kendi aralarında haberleşiyorlardır.

Yani özetle müzik dinlemiyorlar ama şimdi ben bunu söyledim diye malın teki onların müzik dinleme hakkı olmadığını ima ettiğimi düşünebilir. :)
  • grgn  (29.06.15 00:10:59 ~ 00:11:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.