[]

Fiorino mu doblo mu?

Arkadaşlar bir araba almayı düşünüyorum.tercihim fiorino veya doblo.ancak karar veremedim. Doblo 64 binde 2012 model ve 31 bin istiyorlar.ilaveten lastiklerin tamamı da değişmeli onun dışında masraf gerektiren bir yanı yok. Fiorino ise 28.750 istiyorlar.araç 72 binde ve 2012 model emotion.farklı bir masrafı yok. Bu araçları kullanmış arkadaşlar tercih konusunda yardımcı olabilirlerse sevinirim.




 
Doblo tabi ki. Gerçi ne için kullanacağınıza göre de değişir tabi. Ben Fio kullandım epey dardı, basık geldi bana. Doblo yu yıllarca kullandım, bir kere bile üzmedi beni.


  • liriamer  (28.06.15 14:29:03) 
Fiorino biraz daha ufak. doblo daha geniş galiba. bende doblo var. ben memnunum ticari bir araç. bunun dışında kişisel kullanım için doblo uygun değil. fiorinı daha iyidir herhalde bu konuda.


  • Alt4y  (28.06.15 14:30:22) 
fiorino benzinsiz çalışabiliyor, o derece:(


  • alttaraf  (28.06.15 14:54:29) 
arabayı kişisel kullanım amacıyla alacağım.ancak bu sınıf arabaları çok iyi bilmiyorum.yukarıda belirttiğim fiyatlar uygun mu peki?


  • bu ne nickim istir yahu  (28.06.15 15:30:53) 
Caddy al.


  • kakao  (28.06.15 16:12:09) 
kişisel kullanım için niye bunları arıyorsunuz ? yani büyük bir aile değilseniz çok gereksiz bence.


  • liriamer  (28.06.15 16:43:04) 
aile biraz geniş, normal ölçülerde bir otomobille yolculuk sıkıntılı oluyor.ilaveten iki farklı ilde ikamet ediyorum yıl içerisinde.haliyle bir şeyler götürüp getirirken de sıkıntı çıkıyor.velhasıl ihtiyaçlarıma yönelik araçlar aşağı yukarı bu ayardaki araçlar.


  • bu ne nickim istir yahu  (28.06.15 16:53:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.