[]

genel cerrahi

2 sene önce kıl dönmesi ameliyatı oldum, açık ameliyat yaptılar 2 senedir yara kapanmıyor , ve evet 2 senedir doktora gitmiyorum çünkü korkuyorum , ama artık inanılmaz rahatsızlık vermeye başladı, akıntı oluyor ağrı yapıyor neredeyse hiç oturamıyorum ama korkuyorum çok ciddi bir durum var mıdır, yoksa gider bir ameliyat daha yapılır kurtulur muyum ?




 
ben de açık ameliyat oldum. hastalık nüksetmiş dediklerinden anladığım kadarıyla. tekrar görün doktora, açık ameliyat ol orayı kesip temizliyorlar. 1 haftaya normal hayatına dönersin yara büyükse.


  • blues guitar forever  (28.06.15 03:28:12) 
en kötü ne olabilir hocu gitsene doktora. götünü kesecek değiller ya? di mi?


  • cekilmis gayfe  (28.06.15 03:30:41) 
abi hastalık hiç bitmediki nüksetsin, 2 senedir kendi çapımda o bölgeyi temiz tutmaya çalışıyorum ama artık ciddi bir sorun olacağını düşünüyorum , kan akıyor koku yapıyor, koyduğum sargı bezine yeşil bir sıvı bulaşıyor , sakat falan kalmaktan korkuyorum acaba gitsem hemen düzelirmi


  • docrivers  (28.06.15 03:30:48) 
abi yanlış anlama da, manyak mısın sen? 2 senedir vücudunda iltihap tutuyosun, 2 senedir derinde açık bi yer var her türlü enfeksiyon kapabileceğin, 2 senedir oturamıyosun 2 senedir vücudun orayı iyileştirmeye çalışıyo ve belli ki bi engel var. abi 2 sene 2. 700 gün en az. allah aşkına git doktora yav.


  • icim urperiyor  (28.06.15 04:11:25) 
koku, yeşil akıntı, iyileşmeyen ameliyat yarası? çok bile yaşamışsın, sana verilen bu fırsatı tepme ve hastaneye git.

bu sefer yarana iyi bak, pansumanını ihmal etme.
  • Lim5  (28.06.15 05:02:08 ~ 05:02:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.