[]

hayattan zevk almamalı problem

Şimcik konu şöyle gelişiyor.

Ankarada okudum bitti. Sevgilimi iki kedimizi geride bırakıp istanbula geldim. Şuan bi işe başladım. Hatta daha da doğrusu franchise aldık, eğitimdeyim. Eğitim dediğim de bayaa dükkanda sabah 10 akşam 7 çalışıyorum. Çalışanların çoğu iyi insanlar ama oturup bi çift laf edilmiyor
Amerika eşçinsel evliliklere izin vermiş ya n güzel falan dedim. O ne la iğrenç oyk bıyk die atladılar mesela.
Anca lol muhabbeti falan çeviriliyor.
Babamın evi de uzak buraya kuzenimde kalıyorum o da sessiz sakin biri. Böyle bi kaç gündür mal gibiyim.
Bilgisayarı açıp mal mal bakıyorum. İçimden bişey yapmak gelmiyor
evden işe ot tiplerden olcam sonunda die çok korkuyorum. Kendi işimi açıp kendi evimi kurunca düzelir herhalde.
Sevgilimi de pek çok bi özledim hele kedilerimi ondan daha çok özledim resmen :( sıkıcı bi insana mı dönüşüyorum napsam da neşem yerine gelse ki. İmdasaattt.

 
sıkma canını geçici bir durum bu eğitim bittikten sonra kendi işini kurunca daha mutlu olursun. tabi daha stresli hehe


  • volkanaydin152  (27.06.15 22:24:14) 
stres her yerde var. olsun stres olur o. ama böyle hiç bişeyin tadı olmama hali çok kötü :(
şuan mesela her şey sıkıcı geliyor. lol oynadım amaaan die kapattım dizi film bakıyorum yok. kitap desen sarmıyor.
napcam ben böyle. işe gidicem-eve gelcem-uyuycam-uyancam-işe gidicem döngüsü çok korkunç değil mi ya :(
  • nymphe  (27.06.15 22:36:02) 
anlıyorum amaçsız insanın canı sıkılır, amaç bulmak lazım, benimde bu aralar canım sıkılıyor okulum tatile girdi yapacak birşey yok.


  • volkanaydin152  (27.06.15 23:14:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.