[]

Telefon bozuk çıktı, ne yapmalıyım?

2 Haziran'da Sony bayisinden Sony Xperia Z3 Compact aldım.

Cihaz uzun süredir kendini açıp kapatıyordu fakat bugün kullanılamaz hale geldi, sürekli kapanıyor bir şey yapamıyorum. Ben şimdi ne yapmalıyım?

Aldığım yere geri mi götüreyim yoksa direkt Ataşehir'deki yetkili servise mi götüreyim?

Bir de götürdüğüm zaman "paramı geri verin" diyebiliyor muyum yoksa alıp haftalarca inceleyecekler mi cihazı?

Bu süreçte kullanmak için telefon isteyebilir miyim?

7 senedir iPhone kullanıyordum hiç böyle şeyler gelmedi başıma :(

 
direk aldığın yere geri götür, bir ay servis süresi var ondan sonra paranı geri isteyebiliyorsun. yasal olarak vermeleri lazım o süre içinde kullanmalık telefon ama ben verdiklerini pek görmedim.


  • volkanaydin152  (26.06.15 18:43:12) 
bence direkt telefonu geri verme yoluyla şansını dene büyük ihtimalle işi yokuşa sürücekler servise gönderelim felan diye, biraz diret olmazsa kabul et servise göndersinler..


  • masa penisi  (26.06.15 19:08:08) 
masa penisi+1 eğer telefonu çok isteyerek almadıysan bence geri verip parasını almaya çalış. bastır bu konuda,siz bayisiniz ve sattığınız telefon sorunlu çıkıyor falan yaparsan gayet yerinde olur.

Bence ya paranı geri almaya bak ya da servis falan uğraştırmadan telefonunu başka bir xperia z3C ile değiştirceklerse değiştirsinler. Bayilere de mi güvenemicez aq.
  • bialo czerwoni  (26.06.15 21:52:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.