[]

bitirme projesi [akıllı şebekeler hakkında]

elektrik-elektronik mühendisliği bölümünde elektrik alanında 4. sınıf olacağım seneye dolayısıyla. bitirme projesi ve tezi var.

iş hayatımda orta ve yüksek gerilimde çalışmayı düşündüğümden bununla ilgili bir proje yapmak istiyorum. hocama danıştım akıllı şebeke sonuç itibariyle akıllı şebeke üzerine çalışmak istiyorum.

bununla ilgili çalışmaları nereden nasıl inceleyebilirim?
bunun üstüne çalışan veya bilgisi olan bir arkadaş var mı?
spesifik olarak bak "şu konuyla ilgilen daha iyi" gibi önerileri olan var mı?

bu konuda bana yardımcı olabilecek herhangi bir link, veri, görüş çok iyi olacaktır.

teşekkürler

 
Konuyu bilmiyorum ama genel birtakım öneriler verebilirim.

-Üniversitenin kütüphanesinin sitesinden bilimsel veritabanlarına bağlanarak konu ile ilgili makaleler aratabilirsin. Konuları bilmediğim için örnek olarak şöyle bir şey attım.
www.sciencedirect.com
-Google Scholar'da benzer şekilde aramalar yapabilirsin.
-YÖK-Tez diye bir site var, oradan konu ile ilgili Türkiye'de yapılmış yüksek lisans ve doktora tezlerini indirebilirsin.
tez.yok.gov.tr
  • aychovsky  (26.06.15 17:16:52) 
konu: akıllı şebekeler fakat "onun yerine bunun üstüne çalış çünkü..." şeklinde bir mantıklı öneri de faydalı olacaktır benim için tıpkı gönderdiğin linklerin işime yarayacağı gibi. teşekkürler :)


  • seksli harf  (26.06.15 17:45:42) 
projeye başladıktan sonra haftalık toplantı ve raporlar konusunda haklısın.

fakat danışman hoca atandı. kendisine tanıştığımda bana yol gösterdi. fakat yüzyüze konuşamıyoruz şu an mailden ne kadar yardımcı olabilecekse artık. şu an birazını halletmek istiyorum işin. zira yanlış bilmiyorsa eylül'de tübitak başvuruları olacak. en azından ne yapacağıma karar vereyim diyorum.

değerlendirme kısmında da jüri karşısına çıkıp sunum yapılıyor, çalışması falan gerekli. daha sonra sergi vs oluyor bahar dönemi sonunda.
  • seksli harf  (27.06.15 02:00:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.