[]

Schengen Vizesini Multi ve Uzun Almak

Şimdiye kadar 2 schengen vizesi aldım, biri Fransa biri Almanya. İkisi de dalga geçer gibi tek giriş ve biri 11 gün(10 günlük gezi) biri 4 gün (3 günlük gezi) verdi. Deli etti beni.
2 yıldır bordrolu işi olan, şimdiye kadar ailesiyle seyahat etmiş insanım. Avrupa'ya, Amerika'ya 4-5 kere girip çıktım.
Şimdi soru şu, bayramda Samos, yazın devamında Sakız, eylülde Berlin planım var. Daha biletler alınmadı, rezervasyonlar yapılmadı. Ben Yunanistan'dan vizeye başvururken bunları öne sürüp dikkate alacakları şekilde "uzun verin nolur.." diyebiliyor muyum? Desem nasıl diyebilirim? Ne gerekiyor?


 
yunan a ilk giriş 1 ay veriyorlar.
sonraki giriş 3 ay
olarak devam ediyor.
  • jamswety  (26.06.15 17:06:51) 
diyemiyorsun.


  • baldur2  (26.06.15 17:06:58) 
dilekçe yazabiliyorsun durumunu anlatan


  • sta  (26.06.15 17:16:37 ~ 17:16:48) 
almanya merkez ofisimiz bana da 6 ay vermelerinden, tekrar masraf etmekten çok sıkıldıkları için 2 yıla yaydıkları bir eğitim takvimi yazdılar davet mektubuna. okurken gülünecek bir davet mektubuydu ve hiç gerçekçi değildi. çat diye verildi 2 yıllık. sanıyorum sizde dilekçe yazabiliyorsunuz bunu anlatan.


  • Phoebe  (26.06.15 17:53:39) 
Bilet rezervasyonlarini da ibraz edip dilekçe ile durumu anlatabilirsiniz. Uzun verebilirler.


  • stavro  (26.06.15 18:28:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.