[]

arkadasligi sonlandirma

4 senedir tanidigim bir kisi var ben kendisini coktan beri arkadas olarak görmuyorum zira hem güvenilmez, hem de cok yüzeysel, sifir duygu tasiyan aymazin birisi. arkadasligi tat vermeyi birakin artik yük olmus durumda. bu adam beni her gün ariyor cani sikilinca. hep birsey yapmak istiyorum diyor ama ne yapmak istedigini de bilmiyor. sinema dan sanattan nefret ediyor ki bunlar benim en sevdigim seyler. tamamen zit karakterim denilebilinir. ayrica yanimda ücüncü kisilere yaptigi hainlikler de cabasi. her neyse bu kisi ile bir haftadir kontagi kestim ne aramalarina geri dönuyorum ne de yazdiklarina. bir taraftanda böyle bir anda kesmek dogrumu diye dusunuyorum. zira kendim duyarli bir insanim. daha simdi az önce neden geri dönmedigimi vs. yazdi. ne yapsak bu kisiyi.




 
Sikildiysan kes bence neden kendini yorasin ki kisacik hayatta. Belli o senin kadar düşünmuyor bile.


  • kimyasalmadde  (26.06.15 00:42:33) 
Çok konusanı ,az dinlemek gerek.


  • 1adam  (26.06.15 00:48:45) 
ortada sana yapılmış bariz bir ayıp yokken aniden iletişimi kesmek bence çocukça bir davranış. eğer o kişi hakkında böyle düşünüyorsan bunu yavaş yavaş yap ya da direkt ne olduğunu söyle. böyle bir anda aramalara dönmemek falan çok hoş görünmedi bana.


  • vatandasacartcurtyok  (26.06.15 01:26:27) 
çıkar hayatından. insanın yaşam enerjisini çalıyor böyle insanlar. bir ilişki (arkadaş olsun, sevgili olsun) zarar vermeye başlıyorsa bitirmek gerek.

bu sebepler yüzünden son 7 senede koskoca ailemde bile selam alıp-vereceğim kişi kalmadı. ama daha mutluyum.
  • lesmiserables  (26.06.15 01:28:02) 
@vatandasacartcurtyok

evet haklilik payi var söylediginde ama yavas yavas olmaz yani artik dönülmez bir yola girimis yavasi sanirim olmaz. makul bir yol ile bir dil ile karsimdaki kisiye olayi anlatmam lazim. karsimdaki kisi ise mazaret bulma mühendisi. yani olayi direk kendi aleyinden lehine cevirmeye calisan birisi. mesela söyle söylenebilir: "bu arkadaslikta hosuma gitmeyen seyler var onun icin bitirmek istiyorum. gibi ya da yukarda yazdigim nedenlerden bir aciklama yazmak. simdi direk nasil söylecegim bilemedim.
  • bonaparte  (26.06.15 01:59:37) 
seni bir yere götürmeyen daha çok enerjini emen ilişkilerden her türlü uzak dur üstelik başkalarına hainlik yaptığını gözlerinle gördüysen sana da yapar aynını. yoksa başkalarına da yapmazdı dürüst bir insan olsaydı. güvenilmez biri diyorsun. resmen zamanını çalıyor hayatından. aranızda çıkar ilişkisi olsun olmasın sana şuan zarar veriyormuş gibi düşün ve kes ilişkini. tabi şimdiye kadar süper bir arkadaşlığınız olmadığını varsayıyorum.


  • rakidabalikolsa  (26.06.15 02:06:01) 
Sana zarar veriyorsa ve konuşarak çözemiyorsan en önemlisi ki zaten belirtmişsin (sana yük olması); ağır ağır kızağa çek ilişkini.
Başıma gelse Ben öyle yapardım...

  • hattorihanzoo  (25.07.15 02:04:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.