[]

dizi önerisi vol 9!

çok fazla yabancı dizi izlemedim yerli dizi hiç izlemem zaten ama yeni bir diziye başlamak istiyorum ve iyi karar vermem lazım fazla vaktim yok ve iyi ki başlamışım diyebileceğim heyecanla izletebilecek bir dizi istiyorum.

severek izlediklerim

breaking bad
spartacus
my name is earl

farklı bir dizi arıyorum hayatla ilgili çarpıcı olaylar içeren dizileri seviyorum. üstüme güzel dizi atın nolur.

not: dexter ya da better cal saul düşünüyorum izleyen var mı?

 
geym ov tırons


  • ermanen  (25.06.15 21:56:13) 
izledim


  • yolunu kaybetmis yildiz  (25.06.15 21:56:44) 
breaking bad'i severek izlediyseniz better call saul'u da severek izlersiniz. ben breaking bad bittiğinde kendimi oluşan boşluktan atmak istemiştim..

dexter için ise buraya paragraflarca yazabilirim. kendime verdiğim en iyi hediye oldu. bittiğinde yarattığı boşluktan atladım ordan yazıyorum. yerine koyacak daha iyi dizi bulamadım o yüzden acısını çekiyorum. geçen gün rüyamda meğersem 1 sezonu izlememişim 6 dan 8 e geçmişim. ve 7. sezonda 17 bölümmüş. 17 bölüm daha izleyeceğim diye o kadar sevinmiştim ki uyandığımda küfür ettim.

dexter'a mutlaka başlayın. hatta bitirin. hatta sonra gidip hafızanızı sildirip tekrar başlayın :D yok o kadar iyi değil tabii ama yerine koyacak dizi bulamıyorum belki ondan.

başlayın.
  • matilda  (25.06.15 22:07:02) 
dekstır


  • ermanen  (25.06.15 22:24:45) 
Shameless. Tam aradığın dizi


  • ph5k  (25.06.15 22:37:22) 
Shameless inanılmaz kötü. Dexter izlee :)


  • matilda  (25.06.15 22:54:25) 
Shameless izle, dexter bitti hem daha çekilmiyor (:


  • ph5k  (25.06.15 23:17:50) 
Fargo. Breaking Bad'le benzer tempoda ve aynı ilginçlikte. Better Call Saul da güzeldi. Spartacus'ü sevdiysen Vikings'i de beğenirsin gibime geliyor.


  • agluna  (25.06.15 23:18:21) 
sherlock


  • vacigok  (25.06.15 23:26:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.