[]

Ev İçin Küçük Projektor

Merhaba,

Küçük projektörleri ev içinde kullanabilir miyim? Evdeki laptop'ın ekranını duvara yansıtmak istiyorum. Sizce verim alabilir miyim, küçük pahalı olmayan projektörlerle.

Saygılar

 
ne beklediğine bağlı. duvar değilde ekran perdesine yansıtman daha iyi olur. eğer webde gezinmek için istiyorsan pek başarılı olmayabilir, ucuz projektörlerin çözünürlükleri düşük olduğundan sıkıntı olabilir.


  • paulie walnuts  (25.06.15 18:30:46) 
teşekkürler. evet laptop ekranı deaktive edip tüm işleri projecktör ile halletmeyi düşünmüştüm. sürekli ekrana bakmaktansa uzağa ve daha büyük bir ekrana bakmayı planlıyorum lakin bu projecktörler gündüz ışığında verimli olurlar mı bilemiyorum.


  • Mehmet Ersoz  (25.06.15 18:43:44) 
karartma perde yaptırmadan verim alamazsınız. ya da çok para harcamanız lazım gün ışığında verim alabilmek için. tavsiye etmem.
55 inç tv 2300 tl civarına bulunabiliyorken hiç tavsiye etmem. gece kullanmak içinse ya da karartma perde kullanmak sorun olmayacaksa iyi oluyor.

  • ozdek  (25.06.15 18:51:47) 
ne alırsan al 16:9 formatına uygun ev sineması için olanlardan al.
1-4:3 ofis için olanlardan alırsan altta ve üstte siyah bantları izlemek zorunda kalırsın. bu da kontrastı bozar.
2 ofis için olanlarda ses db si yüksek olur fan sesi duyarsın. bu ikisini dikkate al pişman olma sonra.
ben yandım sen yanma.
  • imansiz peynir  (26.06.15 01:05:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.