[]

Ankara'da renkli kagit alinabilecek kirtasiye

Eskiden.. bundan 10 ila 15 sene önce! Kizilay-kolej civarinda tek tek renkli kagit alabildigimiz kirtasiyeler vardi. Renkli a4 kagit ama en az 30 renk satilan... birer birer alabiliyorduk. Sonra kpandi sanirim o dukkanlar.

Su anda da boyle teker teker istedigim renkten kagit alabilecegim bir kirtasiye var mi Ankara'da bildiginiz?


 
Kızılaydan koleje doğru inerken solda zeki kırtasiye vardı, hala var mı bilemiyorum ama oraya bakılabilir,
Bir de üniversitelerin mimarlık fakültelerinin olduğu yerlere yakın olan kırtasiyelerde vardır bence,
Olgunların oradaki kırtasiyelerde bulunabilir bir ihtimal,
Hacettepe nin beytepe kampüsünde kukla diye bir kırtasiye var, orada onlarca rengi var, belki okuyan bi tanıdığınız varsa alabilir sizin için,
  • a perfect lie  (25.06.15 12:15:22) 
kızılay - karanfil sokak gür kırtasiye


  • tirt star  (25.06.15 12:38:20) 
Office 1 Superstorelarda bulabilirsin.
www.google.co.uk

  • archmage mahmut  (25.06.15 12:40:24 ~ 12:40:40) 
karanfil sokak galeri ekin 1.katta


  • ladybug  (25.06.15 13:18:10) 
Office1superstore, tomar tomar satiyor. tek tek satanini gormedim. Armada ve panorada... armadada kartonlar var ama kagit da satiliyor mu renkli gormedim mesela hic hatirlamiyorum, panora subesinde olmadigni biliyorum yeni sordum.


  • problematik  (25.06.15 13:30:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.