[]

starcraft 2

sorularım var..

ben hep zerg oluyorum..

birincisi hava savunma..hava savunma resmen yok zerg'de yada ben yapamıyorum..özellikle late game de terran protos manyak gibi geliyor..tamam adamları bastırmam lazım ama oyun late game'e kalınca öyle oluyor malesef..

ikincisi bu swarm host'lar..
arkadaş ne işe yarıyor bunlar nasıl kullanıcam ben bunları? paraya kıyıp 10-15tane basıyorum..yine kesiyorlar yine kesiyorlar..üstelik bunların böcükleri ucabildikleri halde neden havaya ateş etmiyorlar? bu büyük eksiklik değil mi?

üçüncüsü ben genelde hemen Zergling Roach'larla rush yapıyorum.. tuttu veya tutmadıysa tünel açıp arkadan saldırıyorum..başka nasıl taktikler var acaba?en iyi başlama stratejisi nedir?

bir de ranked oynuyorum sürekli ama eşleştirme resmen rezalet..onun bir yolu yordamı var mı?

 
Ya bunu alsam battle netten oynayan kişi sayısı çok mu ? Diablo serverları boş mesela .


  • nucleon  (24.06.15 23:55:02) 
valla ben play'e bastığımda 10sn içinde buluyor hemen birini..


  • dedim dedim de kime dedim  (25.06.15 00:00:51) 
Arayim zaman ben bunu. Ek paketi alınca bir faydası var mi online için ?


  • nucleon  (25.06.15 00:03:12) 
al hacı işte ne varsa..


  • dedim dedim de kime dedim  (25.06.15 00:17:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.