[]

bisiklet önerisi..

bisikletten çok fazla anladığım söylenemez. 2 model arasında kaldım diyebilirim.
fiyattan bağımsız olarak aşağıdakileri teknik özellikleri bakımından değerlendirir misiniz?

everestcycles.ie
www.halfords.ie

 
Hidrolik disk falan salla freni. Ki mekanikmiş daha sıkıntı...

Hafif olsun. Ağırlık yazmıyor...

Şehir içi kullanacaksan amortisör gereksiz yorar.

Tekerleri de daha ince olsun şehir içinde kullanacaksan. Kullanım amacına göre daha farklı önerilerde de bulunabilirim.
  • scent of a pastrami  (24.06.15 23:01:29) 
Aslında en önemli şeyi anlamışım, kullanım amacı;

- Genellikle yolda kullanacağım, maksimum 50-70km yol yaparım 1 günde.
- Yol bisikleti istemiyorum, mtb kullanıcısıyım ancak yolda mtb kullanmak çok mantıklı değil, bu yüzden hybrid seçtim.
- Ancak, amortisörün özellikle çukurlu-tümsekli yollarda işe yarayacağını düşünüyorum. Tekerlekler konusunda da hiç bir bilgim yok.
  • ekyil  (24.06.15 23:07:57) 
net olarak sabit maşa ve v fren hibrit bir bisiklet almalısın. yolda kullanacağını söylüyorsun, dolayısıyla eğer ön amortisörü olan bir bisiklet alırsan o amortisörün sürekli kilitleyerek kapalı konumda kullanacağına emin olabilirsin. yolda amortisör büyük bir güç ve hız kaybı demek. sena rahat bir sürüş sağlayacağını düşünüyorsun ama tam tersi,amortisör asfaltta senin sadece gücünü emip hızını kesmeye yarar. disk frene zaten girmiyorum bile. direkt olarak ağırlık. hiç gerek yok. v fren her türlü ihtiyacını fazlasıyla karşılar. specialized markasının sirrus model hibrit bisikletlerine bir bak derim.


  • thracia  (25.06.15 00:15:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.