[]

Evde yapabileceğim spor programı.

Selamlar,

1.87 boy, 100 kilo biriyim. spor salonuna kaydoldum lakin üşengeçlikten ve sıkıldığım için gidemiyorum. evde uygulayabileceğim, alet edevat gerektirmeyen bir program arıyorum.

bi' 15 kilo vermeyi hedefliyorum. basketbol, yüzme, paten falan yaptım zorluğu pek önemli değil o yüzden işe yarasın yeter.

bir de bunların dvd'sini mi satın alıyoruz internetten mi indiriyoruz o konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.

teşekkürler şimdiden.

 
ya sen eğer spor salonuna gitmeye üşeniyosan evde asla düzen oturtamazsın. ben bi dönem haftanın beş günü sadece birer saat süren pilates vs programlarına gidiyordum hocaya sormuştum amma hızlı sıkılaşıyomuşum filan diye yürüyerek mi geliyosun demişti. evde başarı diye bişey yok. hava da sıcak değil çık yürü koşamıyorsan. hareket gelsin vücuduna.


  • mula  (24.06.15 22:51:19) 
Anlattığın tarzda evde sadece dans edebilirsin, mekik-şınav çekebilirsin, bir de yoga ve aerobik yapabilirsin. YouTube'da aerobik ve yoga videoları mevcut. İngilizce olarak ara.


  • iamelf  (25.06.15 01:08:57) 
zorluk sorun değilse shaun t'nin insanity var, düzenli yaparsan istediğin sonucu alırsın.


  • kuzey li  (25.06.15 01:12:40) 
Beslenmeni düzenle her gün minimum 1.5 saat yürü yeter sana 2 ay. 100 kiloyla evde hoplayıp zıplayıp eklemlerini eline alma bu aşamada.


  • angelus  (25.06.15 01:15:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.