[]

akademisyen kazigi

dostlar merhaba,

kiz arkadasim iki hafta sonra brezilya'ya, kabul edilen makalesi icin konferansa gidecek. kendisi yuksek lisans ogrencisi ve ayni zamanda calisiyor.
daha once defalarca danismaniyla konusmustu ve danismani da okulun butun masraflari karsilayacagini defalarca soyledi. biletleri ise simdiden kendilerinin almasi gerektigini belirtmis.
kiz arkadasim da hocasina guvenerek ucak biletini(3300 tl) aldi.
fakat bugun hocasi gayet laubali bir tavirla okulun bu ucreti calisanlar icin karsilamayacagini soylemis. ayrica bebegiyle esiyle ilgilenmekten takip edememis. kiz arkadasim zaten calistigi icin kendi masrafini karsilayabilirmis.

simdi oradaki otel ve diger masraflari da hesaba katarsak bes bin lira harcayacak asagi yukari. bu konuda yapilabilecek bir sey var midir? hibe bulabilecegi, masraflarinin karsilanabilecegi bir durum icin oneriniz var mi? ya da ne yapilabilir simdi bu durumda genel olarak? benzer seyler yasamis olanlariniz varsa ozellikle, nasil bir yol izlediklerini merak ediyorum.

yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkurler.

 
hocam, lisanüstüne tübitak direkt yurtdışı konferansına gitmek için 2 senede bir defa olmak üzere burs veriyor ya da destek oluyor ne derseniz. linki de şurada:

www.tubitak.gov.tr

haydi'n rastgele...
  • anadoljet  (24.06.15 18:54:03) 
bölüm başkanıyla görüşsün, durumu anlatsın. böyle ciddiyetsizlik olmaz.


  • marla is in my head  (24.06.15 19:13:09) 
bizim okulda da öyle. çalışanlara destek vermiyorlar ve vermeliler bence de. hiç geliri olmadan öğrencilik yapan var.
ama baştan söz verildiyse ve sonradan yukarıdaki tablo oluştuysa siz haklısınız. tübitak makul bir çözüm.

  • yedekhesap  (24.06.15 19:22:40) 
okullar öğrencilerinin konferans katılım masraflarını karşılıyor mu? hocalara bile yılda anca bir kez konferansa katılım parası veriyor çoğu okul, onda da zaten masraflara yetmeyebiliyor verilen paralar, öğrencinin akademik konferansa katılım ücretinin karşılandığını hiç duymadım. yapılacak pek bir şey olmayabilir, hocanın sorumsuzluğu olmuş sanıyorum, çok geçmiş olsun.


  • nimberjack  (24.06.15 20:30:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.