[]

Open world oyun tavsiyesi

Selamlar hemen konuya gireyim:

Fallout 3 / New Vegas: Distopik
Skyrim: Fantastik
Dishonored: Steampunk

Böyle, gerçeklikle bağını koparmış open world(/ümsü) oyun arıyorum. grafikler de bunların ayarında olursa hem gözüme yavan gelmez, hem de bilgisayar kaldırır. Haydi yiğitler.

 
borderlands var.


  • hononu  (24.06.15 14:03:41) 
borderlands nasıl open world ya? yapabildiğin her şey sınırlı.

elder scrolls serisi bu konuda başı çeker diyebilirim.

ayırca fallout'da distopik değil, post-apokaliptik diye sınıflandırılır. distopya farklı bir durum.
  • esenboga  (24.06.15 14:09:05 ~ 14:10:02) 
@esenboga: hah evet ya post-apokaliptik işte hay ağzını seveyim. çıkartamadım, "neticede distopyadır işte bu da" deyip basıverdim yaftayı.

@hononu: borderlands'in grafik tarzı bana uygun değil. çizgi filmin içinde oynar gibi olunca kendimi veremiyorum olaya. zaten FPS oyun..
  • karaage  (24.06.15 14:15:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.