[]

Kedi

Şöyle bir sorun var, 2,5 yaşında bir kedi düşünün. Her gece saat 3-4 gibi gelip elinizi yüzünüzü yalamaya başlıyor. Kendisini sevdirene kadar bunu yapıyor ve uyuyana kadar kendisini sevmemizi istiyor. Hergün evdeyiz aslında. Sevilmemesi gibi bir sorun da yok : )
Sizce neden olabilir?



 
kedilerin hareketlerinin mantıklı bir açıklaması yoktur.
cevap: çünkü canı öyle istemiştir.

  • sta  (24.06.15 13:28:45) 
Dua etmelisiniz ki sizin kediniz sadece yalıyor. Tırmalayanlarına denk geldim, evlerden ırak.


  • teknikekip  (24.06.15 13:31:48) 
gün içinde uyumasına izin vermeyin birkaç gün, oyun oynatın koşturun yorun bunu. gece mışıl mışıl uyur. sizden sevgisini mantıklı saatlerde ister:)


  • kaputt  (24.06.15 13:44:04) 
sevgi yumuşması.


  • tck35  (24.06.15 13:53:13) 
nedeni gece sizin yanınıza gelmesine izin vermeniz, buna alışması.

benim kedilerim gece saat 3-4 gibi oturma odasında horul horul uyuyorlar. hiç bir şekilde benim odama gelmeyi akıllarına getirmiyorlar. neden? çünkü küçüklükten beri öyle bir alışkanlıkları yok.

hatta ecnebiler şöyle derler bunun için. why? because they can.

yani yapabildikleri için geliyorlar :)
  • mea maxima culpa  (24.06.15 14:25:28) 
Dua etmelisiniz ki sizin kediniz sadece yalıyor. Tırmalayanlarına denk geldim, evlerden ırak. +1 :)))


  • makarnacanavari  (24.06.15 15:09:01) 
Bizim kedi her gün saat 5 - 6 arası dediğiniz hareketi yapıyor bana, Bir kaç gece kızıp kovaladım küstü bir iki gün gelmedi sonra yine başladı gelmeye. Hayır yalama olayı olmasa gelsin efendi gibi yatıp gitsin ama kolumu falan yalayınca kıllanıyorum. Sanırım sürekli tepki vererek izin vermemek gerekiyor.


  • creepy  (25.06.15 12:58:57) 
Benimki de 5-6 civarı kafasını yüzüme sürter uyandırana kadar. Uyanıp biraz severim, sonra yine yanıma sokulur uyuruz.


  • büyük engizisyoncu  (25.06.15 23:41:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.