[]

İphone 6 - LG G4 karşılaştırma

Selamlar,
yaklaşık 7 senedir iphone kullanıyorum (2-3-4-5s), 2 aydır da samsung kullanıyorum (mecburen) ve andoid deki karmaşadan hiç memnun değilim.

lg g4, iphone 6 karşılaştırmalarına bakıyorum da lg hayli önde. her ikisini de kullanmış olan birisi var mıdır fikrini merak ediyorum da.

teşekkürler.

 
lg g3 kullanıyorum, çok yakın 2 arkadaşımdan birinde iphone 6, diğerinde de 6plus var. onlar bile G3 bayağı iyiymiş diyorlar bir arara geldiğimizde ki ikisi de yılların fanboyu, biri app developer. sen düşün yani.

G3 böyleyse G4 haydi haydi döver :)
  • eindaclub  (24.06.15 09:17:16) 
android sana karmaşık geliyosa g4'e niyetlenme...apple al geç. Ben G4'ü tercih ederdim, apple bana çok sığ geliyor sinirlerimi bozuyor, her şeyin üzerinde saçma sapan kurallar ve kısıtlamalar var millette buna stabil diyor. Yerim öyle stabilizasyonu...


  • Tutesh  (24.06.15 09:19:28) 
apple'a alışıksan ve şikayetçi değilsen iphone ile devam et, kasma boşuna.
ama lg g4'ü membasında kurcalama fırsatı buldum. telefon bildiğin ateş ediyor be

  • teritori  (24.06.15 09:28:25) 
Ben tabiki bir G3 kullanıcısı olarak G4 derdim. Daha önce iphone kullanırken yaşadığım inanılmaz yavaşlığı şimdi düşünüyorum da, ne kadar gereksizmiş. Marka için değmez bence.

kiyas.la
  • teknikekip  (24.06.15 09:30:41) 
çok yakın bir arkadaşım yıllardır kullandığı iphone'u değiştirirken yorumlar üzerine g3 almıştı. spesifik olarak onun aldığı g3 te mi bir sorun vardı bilemem ama iki aya satmak zorunda kaldı. tuş kilidi şifresini girerken bile bekliyorsun resmen lütfedip de çalışsın diye.

al iphone geç, o rahatlığı bulamazsın g3 te
  • kulakligin calismayan teki  (24.06.15 11:38:00) 
g2 kullanıcısı olarak g4'e içten içe bi hayranlığım var...


  • alaimisema  (24.06.15 13:04:28) 
Lg g4'ü bilemem ama LG g2 kullandım ve daha sonra telefonu ablama verip yıl sonunda Iphone 6 adlım. Ben kullanırken iki, ablam kullanırken bir kere ekran sararması ile karşılaştık. Ücretsiz ekran değişti. (Kesinlikle oyun oynanmadı, hatta içine aman kasmasın diye fazladan uygulama bile yüklemedik) Servisteki adamla konuştuğumda LG telefonların klasik bir sorunu olduğunu söyledi. LG g3 kullanan bi arkadaşım var iki ay önce de onda patlak verdi bu sorun.

Telefon iyi hoş ama ekran sorunu çıkıyor. Bende bu güne kadar olmadı diyenler olacak ama servisteki adama göre yüzde 70-80'inde bu sorunlarla karşılaşıyorlarmış.

Iphone 6'dan ise gayet memnunum. Yıllarca android kullandım ama yukardaki sorunu yaşayınca iğrendim birden.
  • ondkz  (24.06.15 13:16:33 ~ 13:17:43) 
çok fazla bass ve müzik olan bir ortamda g3 ve iphone4 ile vidyolar cektım, g3 ile cektıgım vidyolarda cızırtıdan baska ses duyulmuyordu nerdeyse iphone 4 ise 10 numara çekmişti vidyoları. 2010 yılına ait olan iphone 4 ten bahsediyorum düşün yani. bu tarz kucuk ama önemli detaylar çıkar hep karsına. iphone6 ile kıyaslamak bile yersiz.


  • t joe  (24.06.15 13:23:19) 
iphone al, zamaninda note2 aldim 2k ya simdilerde sifiri bile yok. ha note2 bu ama androidlerin degeri ikinci senesinde %50 deger kaybi. ucuncu senesinde guncelleme alamayisi. felan filan. yani iphone al.

ama batarya icin note serisi alinir :)
  • tek basina avlanan kanarya  (24.06.15 13:35:45) 
Haa arkadaşlar batarya demiş. Ben telefondan öyle oyun oynayan biri değilim. İşe gelirken müzik dinlerim sadece. G2 ve İ6'nın herhangi bir farkı yok şuan bence. İ6'da 2 gün çıkıyor merak etme.


  • ondkz  (24.06.15 13:55:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.