[]

korkudan uyuyamıyorum. rüyamı yorumlayabilecek biri

inanılmaz gerçekçi ve öylesine olmadığına emin olduğum bir rüya gördüm elim ayağım titriyor çok korkuyorum. yorumlayabilecek olan var mı? biraz da özel bir durum buraya yazamıyorum o yüzden, hem de korkanlar olur diye.




 
rüyalarımız bilinçaltımızdan dışa vuramadığımız korkuların ve düşüncelerin bir ürünüdür.
beyin, ifade edemediğimiz bu duyguları ancak rüyalar yoluyla dışa vurur ki bu da sağlıklı birşeydir.
ayrıca fiziksel rahatsızlıklarımız yüzünden de saçma ve korkutucu sayılabilecek rüyalar görürüz. Yüksek ateşte olduğu gibi.
rüyanızı en iyi siz yorumlayabilirsiniz, çünkü hayatınızda ne olup bittiğini en iyi siz biliyorsunuz. ama gene de analtın bir bakalım.
  • innerbliss  (24.06.15 09:31:57) 
rüyamı anlatmıştım kopyalıyorum:
1. anneannemi 7 mayista kaybettik
2. oturdugumuz ev anneannemindi ben 21 yasindayim 21 yildir anneannemle oturuyorum onsuz uyandigim tek gun olmamisti
3. anneannemin odasi benim odamin hemen yaninda bu nedenle de cok kotu etkilendim
4. dayim evi satmamiz konusunda surekli baski yapip sorun cikardi, durumlar suan feci karisik evi satamiyoruz haciz varmis onun hissesinde.
5. cok korkuyorum.
6. tez ödev yazarak gecimimi sagliyorum kendimin ve ailemin

Rüyamda yazdığım bir tez varmış yılan sokmasınin etkisini anlatacakmisim(??) bu yuzden beni 2 tane yilan sokuyor ve ben gozlerimle izliyorum bunu. Ecel terleri dokuyorum. Kocaman bir dili var ve oyle ciglik atiyor ki. Sonra anneannemden bahsetmeye basliyoruz ben gayet normalim ama hocalara telefon ediyorum okuldaki. 2 hoca varmis. Birisi ilgilenmiyor hocam ya zehirlenirsem diyorum bilemiyorum onu etkilere gore anlarsin diyor. Digeriyle iletisim kuramadim sonra melis busra diye arkadasim var (ruyadaki en alakasiz unsur) o bizim evin icinde yuruyor birden. Basinda sapka var. Durduruyorum bu kim diyorum. Aa melis. Bana giysilerini veriyor ayakkabi veriyor dolabima koymam icin. Koyuyorum ben de. Sonra anneannemden konusuyoruz annem abim ben. Ariyormusum ruyamda anneannemi. Odasindan bize cevap veriyor sesi geliyor. Hem de telefondan duyuyorum sesini. Gelin yanima su istiyorum diyor. Tamam anneannecim diyorum. Annem abim ben odaya gidicez ama gitmiyoruz annem diyor bi yerimiz yanar bisey olur gitmeyelim diyor. Anneannemin odasindaymis anneannem ama ölü oldugunu biliyormusuz iste, orasi oteki dunya gibi ruyamda. Annem biz oraya daha gidemeyiz dedigi icin anliyorum oyle oldugunu. O an telefonu kapatiyorum ve telefonda kendiliginden anneannemin resimleri cikmaya basliyor. Telefon kapakli bi samsung telefon. Ve o an yilanlar etkisini gösteriyor tum vucudum uyusuyor. Bi uyandim ki her yerim uyusmustu hareket edemedim bir sure.
  • yalnizliktan devren kiralik  (24.06.15 13:26:12 ~ 13:26:49) 
anneanneniz hayır istiyor olabilir. yada bilinçaltı da olabilir. kendinizi nasıl huzurlu hissedecekseniz öyle düşünün


  • yemrem  (24.06.15 13:43:53) 
Korkacak birşey yok. Ciddi bir üzüntü yaşamışsınız. ve devam eden sorunlar var. Mutlaka etkisi bir müddet devam eder ve bilinçaltınıza yansır.
Rüyada gördüğünüz şeyleri gerçek anlamlarıyla düşünmeyin.
Yani anneannenizin olduğu oda belki, sembolik olarak sizin acınızı, kederinizi, yasınızı kitlediğiniz beyninizin bir bölümü olabilir. Bir tarafınız acısını yaşamaya çalışıyor ancak belki siz güçlü olmaya ve ölüm gerçeğinden kaçmaya, güçlü olmaya ve hiç olmamış gibi davranmaya çalışıyor olabilrisiniz.

Ananenizin sizi çağırması böyle duygusal bir sorunla yüzleşmeniz gerektiği anlamına gelebilir. ayrıca az önce bir siteden baktım, yılan, hayatınızda size karşı zalimce davranan, zarar veren bir insanın sembolü olabilirmiş. Size zarar veriyor ve siz bu konuda birşey yapamıyorsunuz. Gerçek hayatınızda böyle bir insan mı var? yani bu azılı katil canavar ruhlu sapık falan değil, de mesela dayınız gibi, şu an size zararı dokunan birini temsil ediyor olabilir.
Veya yılan, sizin yüzleşmeye korktuğunuz korku ve endişeleleriniz de olabilir.
Dediğim gibi en iyi siz yorumlarsınız rüyanızı ama rüyada görülenler aslında gerçekte bambaşka olayları ve duyguları anlatmaya çalışır.
uyandığınız zaman da uyuşuk olmanız kendinizi kastığınız için olabilir.
  • innerbliss  (24.06.15 14:00:45) 
Hala etkisinden çıkamadım...


  • yalnizliktan devren kiralik  (24.06.15 17:59:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.