[]

NewYork-Miami Arası Araba ile Gezilecek Yerler

Merhaba yaklaşık 1 ay sonra NY Miami arası bir tura çıkacağız. Fakat Bu yolda nerelere gidelim. Ne yapalım pek bi bilgimiz yok. Daha önce böyle arabayla bir tura giden var mı? Nerelere bakabilirirz?
Hangi şehirde kaç gün konaklayalım?



 
new jersey'de atlantic city'e ugrayabilirsiniz. dogu'nun las vegasi olarak anilir, kumarhaneler ve outletler vardir. vaktiniz varsa 1 gece kalinabilir.
philedelphia'da da gorulecek yerler var. orada da 1 gece kalabilirsiniz.
washington'da da bircok muze var. en az 2 gece kalabilirsiniz.
yanlis hatirlamiyorsam delaware'de vergisiz alisveris yapilabiliyordu.
daha guneyi bilmiyorum :)
  • feyzullah  (23.06.15 23:49:16) 
Abi ne yapacaginiza dair bir fikriniz yoksa neden 2000 km yolu tepiyorsunuz.feyzullah neyworkun dibini saymis oradan sonra carolinalar var georgia var sonrasi florida.gorulmeye deger mi cok emin degilim.15 gun new york yapin floridaya ucun 15 de orda kalin.

Ya da floridaya ucun araba kiralayin mexico korfezini gecip houston ordan teksas yapin.daha keyifli yolculuk olur.
  • cizgilipijama  (24.06.15 00:00:06) 
1 aylik yol degil orasi :) Atlantic city filan var ama o arayi arabayle gitmeye degerler mi supheli.

Onun yerine cizgilipijama'nin dedigi gibi floridaya ucabilirsiniz. Hatta ordan da cali'ye ucarsiniz istereniz. Bir hafta on gun de orada gecirirsiniz.
  • ruhi mucerret  (24.06.15 00:23:37 ~ 00:24:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.