[]

bu benim kardeşim olacak hayvan

herif, iki günlüğüne misafirimiz olan tur bisikletçisi bir çifte dün bugün biraları akşam yemeklerini toplamda 150 tl civarı hesabı kitlemiş. bisikletçiye o kadar yüklenilmez, suçlu hissediyor şimdi de. biz bu kadınla adama ne hediye versek? zaman da kısıtlı.




 
Yöresel yiyeceklerle dolu bir ramazan kolisi?
Erik pestili, ovacık sarimsagi falan?
Gerçi bisikletle geldilerse taşıması zor olabilir, o sebeple miktarı sen ayarla.
  • bokmuhendisi  (23.06.15 22:00:20) 
ekmek yoksa pasta yesinler.


  • protrek  (23.06.15 22:00:48) 
adamların parasını verin la. 150 tl ne kitapsızlar! erükle, emcükle olmaz o iş. verin 75 tl.


  • tck35  (23.06.15 22:06:51) 
dalga geçmeyin alırım tikinizi.
yük sorun evet, adamlarda bizdeki ekipmanın kat kat iyisi var, zarfa para koyup heybelerine atacam ayıp olacak.

  • kargn  (23.06.15 22:08:23) 
izah etmek problem. yükte hafif, pahası mühim olmayan, ama yolda çok işe yarayacak bir şey gelse aklıma iyiydi ama bulamıyorum işte.
10 bira almışlar, birer tane içip uyukladılar. en azından biraları verek madem. ben içerler sandım. uykucu çıktılar. bi bira 5 lira, insafsızlık birayı kitlemek.

  • kargn  (23.06.15 22:12:56 ~ 22:13:44) 
Gitmeden minik bir gezi yapamıyor musunuz? O ara tüm masrafları karsila falan,şelale mi ne vardı orada barajdan donerkene oraya götür olma mı?


  • bokmuhendisi  (23.06.15 22:23:09) 
Decathlon hediye çeki???


  • teritori  (23.06.15 22:25:59) 
Buff:Bana göre yüzyılın icatlarından biri de olsa çok pahalı. Bütün marifetlerine rağmen, nihayetinde küçük bir bez parçası. Ben sadece kafa zımbırtısı olarak kullanıyorum ama çok farklı işlevleri var. Alın bandı olur; teri tutar. Atkı olur; boynu sıcak tutar. Bileklik olur; teri siler. Toka, taç olur; saçı tutar. Ağız, burun maskesi olur; tozdan korur. Fular olur; şekle katkısı olur. Ben görmedim ama elbise olarak kullananlar bile varmış. Daha ne olsun.diyor bak


  • vatandasacartcurtyok  (23.06.15 22:28:34) 
bugün dolaştık. harputa falan çıktık kebana indik. ama elazığ pek tarihsel yer değil. adam ne yapsın anguzu baba türbesini sonuçta.. meryem ana kilisesi buldum bi tane, o da üç tarafı duvar ufak bi tonozdan ibaret çıktı. ecdat gavur ibadethanelerini korumamakla çok ayıp etmiş. urartu falan da elaziz taraflarında çok takılmamış. keban barajı da 800 parça yerleşimi su altında bırakmış. aklı olan turist elazığa gelmez. hayır bi de biz mahcub oluyoruz. elazığ kocaman bir balon çıktı.


  • kargn  (23.06.15 22:29:55) 
Ekipman sahibi bisikletci diyor hacu, buff mutlaka vardır. Yakındaki bi iki şehre gezi orada da misafirperver muamele bence dengeyi sağlar,gonlut hoş eder. Yakın şehirler için fikir saapabilirim.


  • bokmuhendisi  (23.06.15 22:30:55) 
yol üstünde dechatlon yok. buff var bunlarda yav. her cins ekipman var. eşşek kadar kameralar var. adam bi de roman bıraktı az evvel. alın bunu yeni bitirdim diye. o bize hediye veriyor üste.


  • kargn  (23.06.15 22:32:36) 
karsa kadar yolu var, yarın kovancılardalar. bingöl üzerinden erzurum kars ani harabeleri rotaları. sonrasında gürcistandalar.

o son abhaz şarabını içmeyecektim :( mis gibi hediyeydi.
dur yaa, yarın iki şişe şarap alırım en kötü ihtimal. bildiğiniz iyi şarap ne var?
  • kargn  (23.06.15 22:34:17 ~ 22:34:44) 
Bence de siz hediye değil para verin. "Hesaplarda yanlışlık olmuş" diyererek verirsin. Bir şekilde izah edebilirsin, 50 liralık banknot vereceğimize 5 liralık vermişiz de, hesabı yanlış kesmişler size fazla yazmışlar de, bul bir şey.

Zaman çok kısıtlı gerçekten, zaten bisikletçiye ne vereceksin? Onlar yine bisikletle devam edecekse ağır taşıyamazlar, hafif bir şey al desem hafif olan bir şeye 150 lira verirsen fazla ödemiş olursun ederinden. Adama kalkıp kol saati alacak halin yok heralde.
  • iamelf  (23.06.15 22:36:01) 
ama bu zalimlik!


  • kargn  (23.06.15 22:49:53) 
Haci birader soyledi ici rahat etmemis size fazla hesap gecmis diye para ver. Almazsa hakkini helal et de, iciniz rahat etsin.


  • icim urperiyor  (23.06.15 23:12:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.