[]

Oyun İçin Bilgisayar Toplama

Merhaba,

Monitör haricinde 3.500 TL bütçem var.

Öyle çok deli oyunlar da oynamam, ama uzun süre beni idare edebilecek, 2-3 sene sonra dahi medium özelliklered problem yaratmayacak bir bilgisayar arayışındayım.

İlk sorum, toplama işleminin nerede yapılacağı. İnternette bu işi yapan bir iki site buldum ancak çok pahalı gibi geliyor. Oradan topladığım bilgisayarla aynı özelliklerde laptopu neredeyse aynı fiyata getirebiliyor gibiyim. Önerebileceğiniz bir yer var mı?

İkinci sorum, esas ihtiyacım olan şey laptop, ama uzun yıllar kullanabilmek ve işyerinden verilen laptopu normal ihtiyaçlar için kullanabileceğime inandığımdan, masaüstü toplamayı düşünüyorum. Derseniz ki monster ya da msi gibi markaların 3.500 - 4.000 aralığında canavar gibi oyun oynatacak laptopları var, onlara da yönelebilirim.

3. sorum ise, bu işi yakın zamanda yapan ya da güncel donanımlarla bana ufak bir yardımda bulunup pc toplama sitelerinden yardımcı olabilecek var mıdır?

Teşekkürler.

 
bence mini itx kasa toplayın. google'da aratırsanız ne demek istediğimi görürsünüz. hem mobil hem de içerisine piyasadaki 2-3 model dışındaki bütün ekran kartları sığıyor. ayrıca donanımhaber forumları kesinlikle takip edin. oradaki sistem tavsiye başlığında millet kopuyor...

Thermaltake Core v1

i5 4460

Asus H81I-Plus

8Gb Kingston Hyperx CL10

Gigabyte GTX970 4gb ddr5
  • hullabaloo  (23.06.15 21:19:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.