[]

Format Hk.

1. bir adet casper nirvana var ama windows cd'si kayıp
soru: cd'si olmamasına rağmen format atılabilir mi?

2. eğer atılamıyorsa; şişmiş bir bilgisayarı olabildiğince hafifletmek için hangi programları veya ne yöntemleri kullanmak gerekir? ne yapayım yani bi yardımcı olur msuunuz?

 
hdd üzerinde recovery bölümü varsa atılır.
yoksa windows cd "bulunur" öyle format atılır.

bilgisayarımda bazen recovery bölümü gözükebiliyor.
  • sutlu nescafe  (23.06.15 17:29:02) 
1- internetten flash bellek ile format konularını araştır. iso dosyasını indir,flash belleğin de varsa formatı atarsın.

2-formattan önce driver pack solution'ı indirerek olası driver problemlerini de çözebilirsin
  • bir garip seyyah  (23.06.15 17:48:22) 
Windows ile hiç uğraşma Lubuntu diye bir işletim sistemi var onu araştır. Hem linux kullanmış olursun hem sistem kaynaklarını az tüketmiş olursun. Ayrıca virüs de olmaz. Oh mis.


  • kırıkkalpleryolcusu  (23.06.15 17:54:51) 
arkadaşlar bu arada soruyu sormamın esas sebebi, windowsu orjinal olarak kurmak istiyorum.


  • kamera motor  (28.06.15 16:39:23) 
Windows'u orjinal kurmak istiyorsan orjinal windows cd'in olması lazım ya da recovery mevcutsa bilgisayarda recovery yapmalısın. Korsan windows'u da crack ile orjinal yapabilirsin.


  • gece pariltisi  (28.06.15 16:41:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.