[]

Cevizlidere Mahallesi Cevizlidere Caddesi No:61/A Çankaya Ankara

Arkadaşlar şu an beytepe'deyim.bu adrese nasıl ulaşabilirim?(metro ile anlatırsanız daha makbule geçer.)

gün sonu gelen edit: beytepe'den metroya binip,milli kütüphanede inin.istasyondan milli kütüphane tarafına çıkın.biraz yürüyün.durakları göreceksiniz.oradan 143'e binin ve ''günaydın fırını'' adlı durakta inin.(bu durak neredeyse asus yetkili servisin önü zaten.) tekrardan herkese teşekkürler!


 
Beytepe'den Kızılay ya da Milli Kütüphane'ye geçiliyor mu metroyla? Geçiliyorsa he de anlatayım.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (23.06.15 15:36:13) 
he :)


  • umutlarivarolankisi  (23.06.15 15:36:40) 
kızılaydan 263 e binebilirsin. (ETLİK-AŞAĞI EĞLENCE-BAKANLIK-BALGAT)

güzergahı şu şekilde www.yoltarifi.com


ayrıca güvenparktan dolmuşa binebilirsiniz.
  • corneillus  (23.06.15 15:41:44) 
milli kütüphane önünden 143, 263 hatlı otobüsler geçer, ancak ceyhun atıf kansu caddesinden çıkıyorlar. biraz yürümeniz gerekebilir. armada'dan aşti önüne çıkarsanız k.pınar cevizlidere yazan minibüslere aktarma yapabilirsiniz. beytepe'den gölbaşı tarafına araç varsa taurus'ta inin, yürüyerek 10-15 ya da taksiyle 2 dk'da ulaşırsınız.


  • zihuatanejo  (23.06.15 15:45:53) 
Dolmuşa binme, 263 konusunda da bir detay var bekle editliyorum.

Edit: Dolmuşlarla işin yok dolmuş geçmiyor oradan. Milli kütüphane önündeysen, 143 ve 263'e binebilirsin sorun yok. Kızılay'daysan 2 tane 263 geçiyor oradan. Üzerinde Balgat yazana bin yoksa Gata'ya gidersin. Veya direk 143'e bin kafan raad olsun. İkisi de aynı durakta duruyor.

İkisi de tam önünden geçiyor. Paralelindeki Ceyhun Atuf'tan da geçiyor, tepeden dolaşıp Cevizlidere'den de.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (23.06.15 15:46:47 ~ 15:48:39) 
hepinize çok çok teşekkürler:)


  • umutlarivarolankisi  (23.06.15 15:51:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.