[]

üniversite harcı

merhaba arkadaşlar,
gaziantep üniversitesinde okuyanlar bilirler. harçları yatırma tarihi olan 9 eylülde yatırdığım harç (405 tl) bugüne kadar öğrenci işleri bilgi sistemine aktarılmamış durumda. parayı yatırdığım günden itibaren bana söylenen tek şey üniversitenin bütün bilgisayar sisteminin aşırı yoğunluk yüzünden kilitlendiği oldu. hal böyleyken ben de ders kaydımı yapamıyorum. bu aksaklık telefonla halledilebilir bir şey mi yoksa bizzat antep'e gitmem gerekir mi? bana harcı yeniden yatırtıp beni uğraştırdıktan sonra geri ödeme mi yaparlar? durum hakkında bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.



 
telefonla halletmeye çalış bence.elinde dekont varsa yeniden yatırmana gerek yok,sorun kendi sistemlerinde oldugu için kayıt tarihini uzatırlar,ya da mazaretli kayıt sayıp ders kaydını halledersin akademik takvimde vardır zaten.
tabi gaziantep üniversitesiyle alakam yok,mersin üniversitesinde olsaydı böyle olurdu diye düşünerek cevap yazıyorum.

  • aynali  (13.09.09 17:48:44) 
tekrar yatırmaya kalkma sakın. zaten yatırmışsın. dekontun da elindeyse sorun yok. internetten ders kaydı yaptırmak da zorunlu değil. sonuçta ekle-sil zamanında kesin ders kaydını tamamlıyorsun.

3 ya da 4 sene önce benzer bir şey paü'de başıma gelmişti. parayı son gün akşam yatırmıştım. sistemde de paranın gözükmesi için yarım gün geçmesi gerekiyordu o zaman. ben akşam yatırınca otomatik olarak netten kaydı kaçırdım. ekle-sil de hallettim ders kaydını.

bundan çok daha vahim durumlarla da karşılaştım. ekle-sil'i geçirmedikten sonra her türlü kaydını yaparsın, sorun yaşamazsın.
  • emrag  (13.09.09 18:04:29) 
dekontumu taradım ve antep'teki bir dostuma mail attım. o da dekontun çıktısını şube başkanına teslim ederek problemimi çözdü. bu duyuruyu daha sonra okuyacaklara faydası olabilir diye yazayım istedim.


  • vito andolini  (15.09.09 00:05:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.