[]

ezan sesi

Ezan sesi gavurlara nedencoi rtkileyici dingin ve muhtesem geliyor? Kacirdigimiz birsey mi var acaba




 
biz alıştığımız için bizde belki cidden güzel okunduğunda etkileyici geliyor.
ama yabancılar fazla içli dışlı olmadıkları için öyle geliyor demek ki.
misal, bana da kilise ilahileri güzel geliyor. :)
  • m e b  (22.06.15 22:52:12) 
kırk yılda bir duydukları için.


  • glamdr1ng  (22.06.15 22:52:49) 
Sabah ezani muhtesem degil mi yani?


  • brad pitt  (22.06.15 23:03:16) 
Hayir ben dguzel buluyorum, mesela ezan sesi duymazsam 2-3 gun sonra farkediyorum ya bir gariplik eksiklik var sanki diye,. Genelde tatilde oluyor bu. Ama gunluk telasede okunsa bile sanki hic duymuyormusuz gibi..
Hmm anladim 40 yilda bir duyduklari icin olabilir

  • füt  (22.06.15 23:10:19) 
Ezan dediğimiz şey sonuçta şiir gibi bir metnin belirli makamlarda okunması. Onlar okuyabilene denk geliyorlar, kırk yılın başı günün en gürültülü saatinde duyuyorlar hoşlarına gidiyor. Gece 4te uykulu karga müezzinin sesine uyanmıyorlar.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (22.06.15 23:30:01) 
su cok huzur verici degil mi?

youtu.be
  • exlibris  (22.06.15 23:32:43) 
Orthodox ilahilerinin falan bize etkileyici gelmesi gibi bence
örn: www.youtube.com

  • bolungarvik  (22.06.15 23:34:44) 
O da ilginc neden aglayasin geliyor dimi


  • füt  (23.06.15 14:01:23) 
yurt dışına çıktığımda ben de kilise çanlarından huzur duyuyorum resmen. normal yani.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (23.06.15 14:03:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.