[]

Bu erkekler size ne etti kardeşim?

Yarın tatile gidiyoruz, evde bir ben zavallı var bir de eşim ve 2 çocuk. Toplam eşyalar baktığımızda benim eşyalarım için yarım bavul yeterken kalan kısım 1'er bavula sığamadığı gibi benden kalan yarım bavulun üzerine sırt çantasındaki yer için kavga ediyor.

Hayır mağazalarda da durum bu, 1 kat komple kadın, kalan katın yarısı erkek yarısı kız/erkek çocuk için ayrılmış durumda.

Hep mi ezileceğiz ya?

 
Bi pantolon bi tshirt. Kirlenene kadar giy :D Tatile gittin, bi sortun ustune iki,uc tshirt u donusumlu giy. Kadinlar sabah baska, oglen baska, aksam baska, gece baska sey giyiyor :) Boyle olunca durum normal.

Erkegin alacagi seyler, pantolon-sort-gomlek-tshirt-ceket. Baska seyler cok az. Is kadinlara gelince cok cesit var.

Sonuc: Hep ezilecegiz :(
  • ruhi mucerret  (22.06.15 21:20:23 ~ 21:22:13) 
maalesef hep ezileceğiz. bunların çanta ayakkabı kombinleri anamızı ağlattı. tatile falan giderken eşya taşımamak için iki parça eşya alırım ama sonuç itibari ile kız arkadaşımın eşşek ölüsü gibi valizini ben taşırım. adaletine dünya.


  • seyduna6687  (22.06.15 21:26:32) 
abi ne alacaksın ki?mağazalar konusunda haklısın 3 katlı mağazanın 1 katının yarısı erkek+çocuk gerisi bayan.ben geçen sene tatile çıkarken h&m den 10-15 liraya 4-5 tane tshirt,20-25 e 2 tane şort,1 tanede terlik almıştım.artanı roll-on parfüm diş macunu ve şarj aleti.6-7 tanede boxer alırsan tamamdır.bildiğin 150 liraya hepsini en baştan almıştım ve 1 sırt çantası yaptı.muhtemelen bu tatilde de öyle olacak.


  • telet abi  (22.06.15 21:29:02) 
2 çocuk kız mı? :D öyleyse vay haline :D

geçen noel ben bavulumu doldurdum, eşim aynen seni gibi yarı bavul doldurdu, tüm noel hediyelerini onun bavuluna koyduk, üstüne benim bikaç ıvır zıvırım da onun bavulundaydı :D gerçi onun evine gidiyoduk, çok kıyafet vs götürmesine gerek yoktu ama neyse...bizde de durum böyle :D şimdi bu noel bi de çocuk var, o 1 bavula bebeyle eşim sığsa, ben yine 1 bavul yapsam hediyeleri napcaz onu düşünüyorum kara kara :D
  • la noix  (22.06.15 21:34:33) 
Yahu kusura bakmayın da kadınların bu tüketim çılgınlığı ve ekstra ihtiyaçlara bağımlılıklarına sebep olan siz erkeklersiniz. Kadınları görmek istediğiniz format öyle bir format ki, yüzüne nemlendirici, saçına yumuşatıcı, parmağına oje, oraya roll on, buraya yüz yıkama jeli bilmem ne derken otomatik olarak sizin 3 katınız daha fazla eşya doğuyor. Erkek aynı tişörtü 3 gün giyse kimse dönüp bakmaz ama kadın giyerse pasaklı olur. Erkek, bir ayakkabıyı her şortun altına giyebilirken kadın giyse "iyy şuna bak hiç uymamış" denir. Yani bu konuda hem kadınlar hem de erkekler tarafından ezilen yine daha çok kadın bence. Erkeklerin devamlı görmeyi hayal ettiği cisme kavuşmak için kadının çok fazla materyale ihtiyacı var. Bunun yanında sizin aklınıza gelmeyen, tatilde "aaaa ulan şunu unuttuk" diyip gidip satın alacağınız bir sürü şeyi de her ihtimale karşı dolduruyordur o valize. Bu yüzden bence sizin eşyalarınız sığdıysa bırakın kendisi fazladan nereyi istiyorsa kullansın. (Valizleri taşımayı da bölüşmek kaydıyla). Feministik de yapmıyorum, bu konularda yanlı davranmayı hiç sevmem ama buradan bakınca durum bana böyle gözüktü. Kolaylıklar dilerim.


  • pandispanya  (22.06.15 21:39:34) 
Ezilmek değil ya. Arz talep meselesi. Erkekler 1 haftalık tatilde 1 bavul dolduracak kadar eşya alma ihtiyacı duysalardı mağazalarda da onlara o bavulu doldurtacak kadar eşyayı satabilmek için daha fazla yer ayrılırdı. Ama 3 tshirt 2 şort kullanacağınız için mağazada da 3 tişört 2 şort satacak bir alan ayrılıyor size.
ayrıca sütyen, bikini üstü ve topuklu ayakkabı bile başlı başına ekstra hacim mesela.

  • ay nov kung fu  (22.06.15 21:39:50 ~ 21:40:50) 
kadınlar da bu durumdan memnun değil aslında, sahile giderken mayonun üzerine ne giyineceğini bile düşünmek zorunda olmamalı bir insan.


  • iron nick  (22.06.15 21:44:01) 
Bence hic laf etme. Ezilmek vs durumu yok. Öncelikle saclari uzatmayi denedim. Birkac ay kadar. 15cmden kisaydi aldim tras makinesini vurdum 5 numaraya. Abi bu nedir? Sac uzatmam usendigimdendi, berbere gitmek vs umrumda degil diyeydi, sac uzadi günlük dus kesmez oldu. Sac uzadi kurumaz oldu havlusu sac kurutma makinesi elzem oldu. Sac uzadi, nemlendiricisi kremi lazim oldu.

Kesip attim.

Kadinini nasil seviyorsun? Bakimli olmasi hosuna gidiyor mu? Epilasyon aleti aldi yanina, krem makyaj malzemesi aldi. Hoop etti mi 2 kat esya. Hep ayni seylerle cikmayacak karsina. Etti mi senin iki katin esya? Pedi suyu buyu ilaci migreni etti mi senin hic hesaba dahi katmadigin milyon parca esya?

Yani gayet normal bence. Bence senin sorman gereken soru, abi benim bavulumdaki esyalarla yasasa bu kadin, benim hosuma gider mi?

Ben zevkle tasiyorum bu yüzden. Öneririm de. Sacma sapan gözükse de elzem seyler tasiyorlarmis benim bilmedigim anlamadigim.
  • wiillii  (22.06.15 22:01:28) 
Hayatın daha kolay işte.


  • arnold schwarzeneger  (23.06.15 08:51:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.