[]

Performansi kotu olan memura ne oluyor?

Ozel sektorde performansinizdan memnun kalinmazsa isten cikartilirsiniz. Devlette de durum boyle mi? Isten cikanlar dava acip islerini geri aliyorlar sanki hep? Memur olunca isten cikartilma gibi bir tehlike hic olmuyor mu? Yaptirimlar var mi?




 
trajikomik olmakla birlikte, vasıfsız elemanlar müdür oluyorlar.


  • seni sevenleri bir kere uzdun  (22.06.15 18:20:26) 
Eşim 657 devlet memuru. Aile hekimliğinde hemşirelik yapıyor. Aile hekimliği doktor ve yardımcı sağlık personeli ara bir statüde, aylık performans hedefleri var, yılda 2 denetlemeleri var. Eksik performans gösterdikleri zaman maaş kesintisi oluyor. Ayrıca denetlemelerde belirli bir puanın altına düşünce aile hekimliğinde çalışma haklarını kaybetme ihtimalleri olabiliyor. Ha tamamen işsiz kalırlar mı? Sanmam.


  • hadi hadi  (22.06.15 18:26:26) 
paso yatan memurlarda performans değerlendirilmiyor
en olmayacak meslekte, doktorlarda "performans" ölçülüyor
tam türkiye lik durum.

devlette arkadaşlarım var, paso kahve içip dedikodu yapıyorlar.
  • titiraprap  (22.06.15 18:38:14 ~ 18:38:48) 
mazeretsiz olarak 2 gün işe gelmeyince memurluk düşüyor muydu bi şey oluyordu. ayrıca kuruma göre değişmekle beraber, amir konumundaki kişi düşük performanslı memurdan savunma isteyebiliyor, ihtar verebiliyor, maaş kesintisi vb. cezalar uygulanabiliyor. tamamen işten atmak için de üst kuruma bildiriyormuş.


  • zgrydn  (22.06.15 18:41:55 ~ 18:45:30) 
Kamu çok adaletsiz. Köpek gibi çalışanla, çalıştığı pozisyondan bihaber, kurumla alakası olmayan insan aynı maaşı alıyor.
Hele bir de köylü kafasına sahip bu insan bir de amir falan olursa insan hayattan soğuyor.

  • Simrug  (23.06.15 00:29:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.