[]

Kızlar - Pronovias?

Buraya gitmeden önce randevu almak şart mı? İnternet sitelerine bakarken randevu alma bölümüne rastladım da elimizi kolumuzu sallayarak da gitmek istesek gideriz değil mi?

Bonuslu soru:

Buranın tarzına yakın başka hangi markalar var şöyle efil efil bi nişan elbisesi almalık?

 
Oleg Cassini de olabilir.


  • Lim5  (22.06.15 15:31:31) 
bu dönemde randevu almadan gidersen problem yaşayabilirsin. denem şansın olmayabilir.


  • cedex  (22.06.15 15:33:54) 
oleg de randevusuz almıyor, bilginize.


  • manuel mandalina  (22.06.15 15:34:28) 
Randevu almadan prova yapamıyorsunuz diye biliyorum, hatta ha deyince de randevu alınmıyor, 1 ay önceden falan alıyordu kuzenlerim düğün sezonunda :) biz de sadece elbise bakmak için randevu ile gitmiştik. tuhaf ama gerçek.


  • saçdemeti  (22.06.15 15:39:37 ~ 15:40:20) 
Derviş Bağzıbağlı ve vakko'ya da bakabilirsin.

Gittiğiniz zamana bağlı, erken bir saatte caddedeki oleg cassinide elimi kolumu sallayarak gidip deneyip alıp çıkmışlığım var. Ama işi şansa bırakmayıp aramakta fayda var.
  • patiska  (22.06.15 15:50:41) 
@sour

yeni gelin dili bu. pahali bi dildir kendisi.
  • brkylmz  (22.06.15 16:38:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.