[]

arkadaşlarım boşandı

haftasonu arkadaşlarımın boşanma davası vardı.
iki tarafta arkadaşım. acayip zordu benim için bile onları düşünemiyorum...

yaklaşık 3 sene önce tanışıp geçen yaz evlendiler. erkekle sonradan arkadaşımın vesilesiyle arkadaş oldum.

boşanma sebepleri adam aldattı. gereke olarakda bana kadın gibi kadın lazım.. sen çok sertsin dominantsın iş yerinde bile benle aynı pozisyondasın ceket giymene bile sinir oluyorum kadın gibi zarif olmayı beceremedin dedi..

kadın da adamda mühendis kadın iş yerinde biraz agrasif borusunu öttüren bi tip ee evde de çalışan bayan olduğu için iş güç hep eşiyle beraber yapmak zorunda bir de evdede biraz sözü geçiyor.

yasin iş yerinde üretim personeli olan 20 li yaşlarda biriyle görüşmeye başlamış.işinden de oldu orası ayrı mevzuda..
benim aklım almıyor hala.. hem çok üzgünüm hemde çok saçma buluyorum..

ben erkek olsam karımın yönetici olmasında gurur duyardım gidip de üretim personeliyle flörtleşmek nedir ya.. ben bunu söylediğimde eşimde bana çok tepki gösterdi ama gerçekten böyle düşünüyorum küçüsemekse küçümsemek evet davul bile dengi dengine bence. kız sinirden kendini yedi bitirdi aldatılmış olmak ayrı koyuyo bide altattığı kıza bak diye iyice cinnet geçiriyor. bende hak veriyorum.. erkek tarafı da o bana erkek olduğumu hissettiriyor diyormuş.. ne kadar başarılısın vaay mühendis misin üniversite nasıl bir yer falan çok iğrenç değil mi ya? düşündükçe çıldırıyorum..

sizce de saçma değil mi ?

 
aldatmanın haklı bir sebebi olamaz


  • neseranni  (22.06.15 15:28:28) 
Aynen. Aldatmanin hakli bi sebebi olmaz. Karakter bozuklugudur. Arkadasinizin hirsini anliyorum :( cok zor... Ama gececek. Sukretsin ki boyle bi adamdan kurtulmus.


  • whatyougetiswhatyoudid  (22.06.15 15:31:22) 
aldatmanın haklı sebebi olmaz ancak erkek gibi hissettirmek diye bir şey var.. aynı şekilde kadın gibi hissettirmek diye de bir şey var..


  • hasansabbah  (22.06.15 15:35:29 ~ 15:35:43) 
mühendis evlilikleri genelde böyle bitiyor. eve gitseler de iş konuşuyorlar, kadınlar kadınsı olamıyor vs.

aldatmak yerine keşke önce boşansaymış madem beğenmiyor.
  • cedex  (22.06.15 15:36:39) 
hepsini okumadım ama haftasonu mahkemeler çalışıyor muydu ya ?.


  • Euxinos007  (22.06.15 15:36:57) 
kadın yatakta iyi değil sonucu çıkıyor ortaya. he tabii ki aldatmak için asla bir sebep değil.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (22.06.15 15:37:43) 
evlenirken de böyle değiller miydi? yoksa kadın sonradan terfi mi aldı?


  • inheritance  (22.06.15 15:39:59) 
Esra Erol muhabbeti gibi olacak ama erkek tarafı kadını taşıyamamış. Üstün olmak istemiş. Ben bunu çocukluğuna inip özgüven problemine kadar götürürüm ama üşendim. Davul meselesi değil tam olarak, erkeklik gururunu okşamak falan gerekiyor galiba. Ona ihtiyacın olduğunu hissettireceksin, bağımlı olacaksın. İçindeki maçoya sesleneceksin. O yüzden olmamış. Ha ben de bunların hiçbirini yapmam, zaten o yüzden yalnızım. Angelina Jolie'nin, Elizabeth Hurley'in, Hillary Clinton'ın aldatıldığı bir dünya. Güçlü kadın olmanın dezavantajları. Hiç üzülmesin biz arkasındayız.


  • Lim5  (22.06.15 15:40:03) 
FailFish.


  • devorgilla the gunslinger  (22.06.15 15:40:28) 
Kadın, adamı fazla ezmiş. Adam da zaten ezilmeye müsait bir tipken üstüne bi de egosu örselenince kendisine kendisini daha iyi hissettirecek alternatife yönelmiş.

Burada aldatmak başlı başına son derece leş bir durum; bu kısmını zaten tartışmayız ama eldeki bu verilere göre bu adamın karısından daha alt bi pozisyonda bi kadından hoşlanması hiç garip değil diyorum.
  • pandispanya  (22.06.15 15:46:04) 
sanırım çalışmıyor ama dava zaten cumaydı.haftasonumuz olayla geçtiği için öyle yazdım.


  • heee  (22.06.15 15:47:03) 
zaten sorunda o ki evde kavga etseler sorunlar dile gelse bile hiç ayrılık muhabeti yoktu. aldattığını öğrenene kadar.


  • heee  (22.06.15 15:48:17) 
Bunun psikolojide bir adı vardı, yaptığı bir hatayı nedenselleştirmeye ''rasyonalleştirme'' deniliyordu galiba yanlışsa düzeltsinler, bir tür ego savunma mekanizması. E kadına da saldırmış ''sen yetersizsin'' der gibi bu da kendi egosunu savunmak için yaptığı bir acizlik aslında. Tıpkı aldatan kadının ''benimle ilgilenmiyordu ama'' demesi gibi,bir tarz egosunun incinmemesi için kılıf uydurma.

Diğer kısma gelirsek birbirlerini tanımadan evlenmişler, adamın düşüncesi bize göre saçma gelse de onun istekleri bu doğrultuda ise saçma diyemeyiz. Herkesin beklentisi farklıdır, birbirlerinin beklentilerini karşılayacak uyumlu çift değillermiş zaten. Bir de çiftler kesinlikle aynı iş ortamında bulunmamalı bence. Yani direkt aynı ofis, aynı dört duvar arasından bahsediyorum, aldatmasa da boşanırlarmış. Uyumlu değillermiş zaten.
  • neferkitty  (22.06.15 16:27:05 ~ 16:28:39) 
Saçma tabi, git boşan mutlu değilsen tatmin olmuyorsan neden aldatıyorsun?


  • innerbliss  (22.06.15 18:09:43) 
adam aldattığı için orospu çocuğu.
adam kadının ne olduğunu bilerek evlendiği ve sonra da farklı bir kadın beklediği için geri zekalı.
adam özgüvensiz olduğu için zaten baştan ezik.

sonuçta kadında suç yok. daha iyisini çat diye bulur. takmasın.
  • sen git ben geliyorum  (22.06.15 19:12:11) 
değil. kadının dominant olduğunu evlenmeden görememiş mi? insan karakterini tanımadan hiç evlenir mi? her zaman karşıyım eşinle aynı işyerinde çalışmayı bırak aynı sektörde bile olmayacaksın. aldatma konusuna gelince her ne olursa olsun hiç bir haklı sebebi olamaz. eğer sevgi bittiyse ayrılırsın zaten. bir birlerine zulmetmenin ne lüzumu var. anlattıklarına göre yerinde bir karar bence ikisi içinde hayırlısı.


  • gokhan atestepe  (23.06.15 00:09:53) 
o kadar takmasına gerek yok, yenisini bulur kolayca diğerlerinin de dediği gibi.


  • fransizkalanadam  (23.06.15 00:13:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.