[]

sizi sevmediğinizi bildiğiniz halde birine açılır mısınız?

mesela kadın/erkek birinden hoşlanıyorsunuz ve o kişi bariz sizi sevmiyor ama sevgilisi yok ya da bilinmiyor meçhul, siz habersizsiniz sevgilisi olduğundan ama sizi sevmediğini kesin biliyorsunuz, bu durumda ona yine de duygularınızı sezdirir ona ondan hoşlandığınızı bildirir misiniz?




 
Direk soylemisligim var. O noktaya geldiyse ama ordan bisi cikmaz. Sadece soyleyip kurtulmus olursun.


  • rayde  (22.06.15 14:26:44) 
içinde kalmaz en azından, sonradan pişman olmazsın ama reddederse neden söyledim diye pişman olabilirsin, iki ucu boklu değnek.


  • volkanaydin152  (22.06.15 14:30:51) 
açık açık söylemem, sezdirme - geri çekilme taktiği iyidir her daim.


  • efrasiyab87  (22.06.15 14:34:15) 
gerek yok bence, zaten iletişim halindeyken kendiliğinden ortaya çıkıyor yakınlaşma, gerçekleşmiyorsa gerçekleşmiyordur zorlama ve dayatma olarak görüyorum doğrudan açılmaları. ~yani sezdirme şeklinde zaten yapmalısın, geri dönüş olmuyorsa zorlamaya gerek yok.


  • neseranni  (22.06.15 15:17:11 ~ 15:18:02) 
Belki o da senden hoşlanıyordur anlama diye seni sevmiyor havası veriyordur. Seviyorsan git konuş bence


  • kibrit  (22.06.15 16:04:05) 
sevmek ayrı bir şey. vakit geçirmediğin birisini sevemezsin. o yüzden beni sevmiyor durumu yanlış bir düşünce. siz diye bir şey yokki sevsin? açık kapı yok yürürmüyüm diye soracak olursan. gidip hödük gibi senden hoşlanıyorum demem. sadece daha sık ve daha fazla vakit geçirmek için davet ederim. sinema olur, kahve olur, tavla olur artık meşrebine göre.


  • gokhan atestepe  (23.06.15 00:14:06) 
konuşmadan kesin sevmediğini nasıl biliniyor anlayamadım


  • ispanakli borek  (24.06.15 14:33:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.