[]

nasıl olabilir?

Geçtiğimiz akşam kadıkoyde sabahladık 4 kişi. Saat 12 gibi 4 tane köpek bizi takip etmeye başladı. Arada hayvanları sevdik, oturduğumuzda falan bilhassa ben baya uğraştım bunlarla. Etrafımızda tehlikeli olma ihtimali olan her şeye havladılar. Baya da gezdik Kadıköy-moda arasında. Ve bu hayvanlar biz yürürsek yürüdüler durursak durdular. Yemek falan da ver-e-medik. Hatta bi tanesi sabah 7de biz metroya binerken aşağı indi turnikeyi bile geçti güvenlik görevlisinin ikazı sonucu yukarı çıkıp kopeği bırakmaya çalıştık. Ama biz hareket edince bizi takip etmeye devam etti hayvan. En son sırtı girişe dönükken biz geri kopeğe hiç bakmadan aşağı indik de gelmedi.

Soru: 4 tane kopek 4 kişiye aralarında hiçbir fayda görmemelerine rağmen nasıl 8 saat boyunca eşlik eder? Neden eder?

Soru: Biz o metroya inen köpeğin psikolojisini bozmuş muyuzdur?

Hoşça kalın miskin, boklu, çift burun ve siyah.

 
melekleriniz sizinle beraber gezip, size sahip cikmislar.


  • for the record  (22.06.15 13:11:10) 
Köpekler öyle ya, nedenini ben de bilmiyorum. Hangi köpeğin başını okşasam peşimden gelir. Sevilince hemen bizi sahipleri olarak görüyolar diye düşünüyorum. Çünkü istisnasız hepsi peşime takılıyor :)


  • matilda  (22.06.15 13:12:47) 
Sevildiklerini hissediyorlar.


  • arnold schwarzeneger  (22.06.15 13:16:15) 
yemek verememişsiniz ama sevgi vermişsiniz. onlar sevgiye açlar :/


  • sta  (22.06.15 13:24:02) 
onların doğasında var sanrım. yüzyıllar boyunca insanların hizmetinde yaşadıkları için herhalde genlerine işlemiş, insana yakın hissediyorlar kendilerini.
karşılıksız sever köpekler.

  • innerbliss  (22.06.15 13:40:34) 
insanlıktan nasibini almamış tipler, sürekli tekmeleyip, ittiği için az biraz ilgi, sevgi, pozitif enerji görünce hayvanlar böyle bir duruma geçiyorlar.

sokak hayvanları çok güzeller.
  • kobretti  (22.06.15 13:52:22) 
Yemek vermemişsiniz ama sevgi vermişsiniz. :-) "Artık arkadaşız" diye görmüşler sizi belli. "Nereye gidiyoruz arkadaşlar" diye takip etmişler, sizden ayrılmak istememişler. Bizim mahallede bir sokak köpeği vardı, başlarda hep hazırlıksız yakalandığım için ben de hiç yemek verememiştim ama sevmiştim. Ne zaman benimle karşılaşsa takip ederdi.

Metroya inen köpek üzülmüştür ayrılmak zorunda kaldı diye and psikolojisi bu sebeple bozulmaz. Maalesef böyle olayları zaten çok sık yaşıyorlar, birini seviyorlar, ayrılmak istemiyorlar, ayrılıyorlar. Keşke sahiplenilse hepsi de bir sevdikleriyle beraber yaşasalar :-(
  • iamelf  (22.06.15 14:13:00) 
Sevgi vermişsiniz. Onlar anlar. Gecen hafta Pikniğe gittik, iki tane köpeğe de yemek verdik ama daha çok köpek vardı. Sonra Yürüyüşe gittiğimizde bu iki köpek ve bunun Arkadaşı olan mama vermediğimiz ama sevdiğimiz köpek bize eskortluk yaptılar. Karşı takımdaki Köpekleri yolumuzdan uzaklaştırdılar ki 100 m falan uzaktalardı diğerleri. En son giderken de Arabanın arkasından koşup veda ettiler. Mama Verdiğimiz kedi de gelip bizle konuştu mav mav gitti. Çok üzüldüm yazık.

Bir gün yine gezerken sokakta kangal gördük. Naber hemşerim falan dedik sevdik. O da bizimle bayağı uzun süre yürüdü. Dev gibi köpek yani istese bizi parçalardı ama bizi sahiplendi resmen.

Kediler de kendi kedimin kokusunu alır, bazen kafede bankta falan gelip kucağıma çıkarlar. Süper gücüm hayvanlarla hemen kaynaşmak olabilir.
  • Lim5  (22.06.15 14:26:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.