[]

devlet ve üni hastanesinde acillerin memur olmayana rapor vermemesi

haftasonu kızkardeşim rahatsızlandı işe gidemedi. eve yakın bi devlet hastanesinin aciline gittik muayeneye, işyeri ille de rapor istiyo diye muayene olduktan sonra rapor istemiş kamuda çalışmayana veremiyoruz demişler.

2 3 hafta kadar önce de eşim rahatsız olduğunda bi üniversite hastanesinin aciline muayeneye gitmiştik orada da aynı sebepten rapor vermediler yalnızca muayene edip ilaç yazıp gönderdiler.

işin kötüsü ikisinin de işyeri özel hastane raporlarını kabul etmiyo, ille de devlet hastanesi istiyo. devlet hastaneleri de size rapor yazmıyoruz diyo. eee bu insanlar nereden rapor alacak. haftaiçi olsa aile hekimine giderler oradan alırlar da pazar günü başka nereden rapor yazdırılabilir ki sizce de çok saçma bi uygulama değil mi bu?

 
Artık aile hekimleri de vermiyor, annem kamuda öğretmen ama alamıyor bir türlü. Araya tanıdık sokarsa falan. Doktorlara da üstten baskı yapmislar, hatta annemin bir arkadaşına rapor istiyorsanız sizi bakanlığa şikayet ederim diyen bile olmuş.


  • Lim5  (22.06.15 10:44:13) 
ben rapor almıştım, özelde çalışırken devlet hastahanesinden.

bir yanlışlık vardır.
  • livaneli kadir  (22.06.15 10:44:37 ~ 10:55:07) 
Artık rapor vermiyorlar evet. Sadece orada bulunduğunuza dair bir kağıt veriyorlar.

Aile hekimleri rapor veriyor ama her önüne gelene değil sanırım.
  • teknikekip  (22.06.15 10:53:13) 
ben kamudayım acilde banada vermediler çok tırsıyorlar.


  • mrthany  (22.06.15 11:29:34) 
cok sacma bi uygulama degil sonucta yuzde 90i yalan dolan.


  • baldur2  (22.06.15 12:13:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.