Giriş
(3)

seçim barajını düşürmek için hükümetin kurulması şart mı?

ortayolcuadam
bakanları yüce divana yollamak için hükümet kurulmasına gerek olmadığını söyleyenler oldu. aynı şekilde seçim barajını düşürmek için hükümete gerek var mı? 3 parti ilk günlerde punduda getirip bu yasayı geçirebilirler mi?
bakanları yüce divana yollamak için hükümet kurulmasına gerek olmadığını söyleyenler oldu. aynı şekilde seçim barajını düşürmek için hükümete gerek var mı? 3 parti ilk günlerde punduda getirip bu yasayı geçirebilirler mi?
0
ortayolcuadam
(21.06.15)
gecirebilirler ama gecirmek isterler mi istemezler mi, supheli.
0
kartonpiyer
(21.06.15)
geçirebilirler. ancak seçim yasaları 1 sene sonra yürürlüğe girer. erken seçim olursa baraj uygulması devam eder.
0
ack3000
(21.06.15)
Umrunda degil denilen partilerden biri gecmis donem baraji dusurmek icin onerge verdi. Digeri baraji yeni gecti, tekrar gecip gecmeyecegi riskli. Sonuncu da bu gidisle gecememe tehlikesi yasayabilir.
0
f_d
(22.06.15)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.