[]

Barcelona-Paris vs

Efenim Ağustos'un ilk haftası biryerlere gidesim var. ilk namzetlerim bu iki şehir. Gitmiş görmüş olanlar ve gidesi olanlar ve yalnız gitmeyeyim diyenler, oralar da güzel ama gel şuraya gidelim diyecekler sözlükten mesaj atarsa sevinirim.

Ayrıca etliye sütlüye dokunmadan turla gitme ihtimalimden mütevellit, hangi tur firmaları güvenilirdir, hesaplıdır tavsiye almak isterim.


 
gördüm efendim ikisini de. her ikisi de güzel şehirlerdir ancak önceliği paris e vermenizi, ayrıca roma yı da seçenekler arasına almanızı öneririm.


  • chavezding  (12.07.07 16:27:06) 
barcelona yi görmedim ama paris konusunda yorum yapacak olursam; gidin gezin vs.. ama müzelerdi tarihti derken elinde dijital fotograf makineleri ile dolasan japonlara dönüsmemelisin.. inanilmaz da bir gece hayati vardir mutlaka tadilmasi, sindirilmesi gereken.. yalniz da gidebilirsin, orada insanlarla tanisip, kaynasmak konusunda zorluk cekmezsin.. ama gene de tanidik bir iki arkadasla cok da kalabalik olmadigi sürece gidebilirsen tadindan yenmez.. tek derdi biraz pahali olmasi ve özellikle geceleri sokaklarinda dikkatli yürümen gerekebilir, suc konusunda istanbuldan asagi kalir yani yok cünkü.. ve son olarak gitmisken bir 1 hafta ayirmak gerekli.. son bir öneri ise, sehir merkezinde veya cevresinde kalacak bir yer ayarlamani öneririm..


  • raizti  (12.07.07 16:41:14) 
barcelona iki günde gezilir paris dört günde bitmez.
turla gidecekseniz ingilizceniz de varsa o ekstra tur tuzaklarına asla düşmeyiniz. bir metro haritasıyla istediğiniz her yere gidersiniz. öyle bi otobüslü gün için elli yuro ödeyip kazıklanmanın anlamı yok saçmasapan.

  • ophelia  (12.07.07 18:18:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.