[]

köpek buldum kimindir sahibi yoksa benimdir! ANKARA

instagram.com

az önce bizim sokakta buldum bu arkadaşı, sahibiyle daha önce tanışmıştık aslına bakarsanız, ama terk mi etti kendisi mi kayboldu bilemiyorum tabi.

belki buralardadır sahibi, kayıpsa bana guvercinucusu@gmail.com dan ulaşabilir

sahibi yoksa yuva arayacağız...

 
Facebook ve twitterde haysev, yuvasiz hayvanlar gibi gruplarda paylasin lutfen. Karsilastiginiz yere fotografini yapistirin kopegin iletisim adresi ile.


  • brad pitt  (21.06.15 21:14:59) 
çip okuyucusu olan bir veterinere gidin belki çipi vardır. bir de bulduğunuz bölgedeki veterinerleri gezin, tanıyor olabilirler.


  • s e ff a f  (21.06.15 21:27:30) 
ankarada kayıp köpek bulunmuş, sahibi belli değil. duyurusu var. bil bakalım kim bulmuş?
tabii ki mutevazi!!

sahibini tanıyorum demişsin, civar dukkanlara ve parklara kayıp ilanı asılabilir. sahibinin köpeğini arayacağını düşündüğün yerlere filan. umarım terk değildir.
  • battal gemalmaz  (21.06.15 21:29:23) 
kardeş madem tanıyorsun çevredekilere sorsana? belki sahibi şu an deli gibi onu arıyordur? burada 1 duyuru açıp sahibi çıkmazsa benimdir gibi egoist bir düşünce nedir? hele önce sonuna kadar sahibini ara bir sonra sahiplenirsin anladık hayvan sevgin gelişmiş de bir sahibini arasaydın iyiydi.


  • le fantome de l opera  (21.06.15 21:30:37) 
fantom, yahu tekerleme yazdım başlığa, bu neyin agresyonu böyle? evim dolmuş taşmış zaten, şu hayvanı bir gün bile eve almak ne kadar zor benim için biliyor musunuz? sahibini bizim sokakta görmüşler en son, köpeği bırakıp yürüyerek gitmiş, tasmasız gezdiriyor normalde de belki o yüzden kaybetmiştir ama köpeğini arıyorsa sanırım buraya gelirdi, sokaktaki herkese de haber bıraktım tabi ki soran olursa bana yönlendirmeleri için. töbeneuzubillah ya insanı sinirlendiriyorsunuz.

sevgili battal, balkonda çamaşır sermeye çıkmışken köpek buldum, başardım bunu evet, benden başka var mıdır acaba kendi balkonundan köpek bulan:(

seffaf, çıktığı barınağı biliyorum, yarın gidip sahiplenen adamın telefon numarasını öğrenmeye çalışıcam.
  • mutevazi  (21.06.15 23:31:18) 
ben de köpeğimi sokakta bulduğumda sahibini aramaya koyulmuştum öncelikle.
sonra fazla detaylara girmeyeyim, hayvanın sürekli birilerinin eline düşüp tekrar sokağa döndüğünü öğrendim. daha trajikomik şekilde, internette fotoğrafını gördüm benim gibi bulan biri ilan açmış, sonra da altına sahibini bulup teslim ettim diye not düşmüş. artık nasıl bir sahipse hayvan şu anda bende. bana da kimse ulaşmadı zaten.
mutevazi'nin en temkinli şekilde yaklaşıp hayvanı güvenle bakılacağı bir yere teslim edeceğine inanıyorum. aşırı tatlıymış yalnız...
  • sibertenik  (21.06.15 23:37:05) 
Tamam dostum Özür dilerim umarım sahibini bulursunuz yok eğer bulamadınız umarım sezilerinizle düzgün biir aile bulursunuz...


  • le fantome de l opera  (22.06.15 11:05:38) 
Twitter'da Kayıp Köpek diye bir hesap var. twitter.com Oraya haber verin duyursunlar belki sahibi görür.

Sahibi çıkmazsa bence siz sahiplenmeyi düşünün. Çok tatlı kerata. :-)
  • iamelf  (22.06.15 14:17:28) 
iamelf, evde bu arkadaştan başka üç köpek, biri hamile 7 de kedi var. sahiplenmek imkansız, evde tutmam bile çok zor çok hırpalıyor benimkiler hayvanı. size veriiim? :)


  • mutevazi  (22.06.15 19:19:03) 
sahibini buldum yeppaaaaa!


  • mutevazi  (22.06.15 20:30:15) 
Oh beeeeee


  • whatyougetiswhatyoudid  (23.06.15 22:29:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.