[]

Odtüyü gezip görmek için

lys sonrası, tercih dönemi öncesi hiç ankaraya gitmemiş birisi olarak odtüyü ve ankarayı görme kararı aldım, üniversite tanıtımları ne zaman olur şimdi gitsem bilgi alabilir miyim hatta daha öncesi içeri alırlar mı?




 
üniversite olarak tercih etmeyi düşünüyorsan en kısa zamanda git gör. Zaten tercih süresi fazla uzun olmadığından sıralamalar puanlar falan filan derken o süre çabuk geçecek. Üniversite tanıtımlarını boş ver. Tercih etmeyi düşündüğün bölümün asistanlarınla git kendin konuş bilgi al. Kampüsün yerine , barınma olanaklarına, şehrin genel olarak yemesi içmesi toplu taşıması pahalımı değil mi bunlara bak. 4-5 sene geçer mi burada diye sor kendine.


  • roe  (21.06.15 16:32:38) 
odtünün tanıtıml günleri vardı keşke ona gitseydin. bildiğim kadarıyla odtü bu içeri almada en zorlayan üniversite ankaradaki. ama gitmeden önce ara bence netleştir


  • kablelvuku  (21.06.15 16:35:19) 
4-5 temmuz civarı olacak odtü'nün tanıtım günleri. tam zamanı bilmiyorum okulun sitesinden takip etmekte fayda var.


  • ron dennis  (21.06.15 17:10:33) 
odtü'nün kapıdan sokmada en sıkıntılı okul olduğu günler eskide kaldı. şu an en rahatlarından biri diyebilirim, ama yine de bayağı zorludur o ayrı.
bence tercih günlerini bekle, ya da ilgilendiğin bölümü ara konuş durumu anlat. onlar sana muhtemelen "kapıya geldiğinde bizi arat aldırırız içeri" tarzı bir şey diyecek. güvenliğe de bunu söylersin. ama erken gitmekte fayda var tabii.

  • scandiacus  (21.06.15 18:18:41) 
tercih yapmadan önce bölümleri gezmek istiyorum dersin alırlar kimliğini izin verirler çok büyük ihtimalle. başı boş girilmeye izin yok sadece odtüde. ama tanıtım günleri de mantıklı sanki


  • argent dawn  (21.06.15 18:34:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.