[]

KYK

Merhaba,

Ben staj için bir süre İstanbul'da konaklamak durumundayım. Şöyle bir yurt ayarlasam falan dedim, kyk'nın yurtları açık oluyor dediler ancak ben daha önce kyk yurdunda kalmadım hiç.

Nasıl oluyor? Başvurabiliyor muyuz?
Stajım Yenibosna'da olacak ve İstanbul'u da pek iyi bilmiyorum öyle. En uygun yerler nerelerdir?
Yardımcı olursanız çoook sevinirim. Teşekkürler :)

 
istanbul'da değilim ama 3 yıllık kyk tecrübem var. yurtlar genelde 6 ya da 3 kişilik olur. 3 kişilik olanlarda baza, çalışma masası, buz dolabı, televizyon olur. 6 kişilik olanlarda iki katlı merdivensiz askeri ranza, 6 kişi için 2 kişilik tek masa, demir kullanışsız bir dolap ve buz dolabı oluyor. banyo ve tuvalet genelde odanın içinde oluyor. odalarda sigara içmek yasak. 6 kişilik odalarda mutlaka bir kişi kıl olur ayrıca.


  • magaradan yazan dar goruslu adam  (21.06.15 15:36:16) 
ben daha önceden kyk'nın yurdunda kaldım. ancak o zamanlar sene 2009 idi.
istanbul genelindeki bütün kyk yurtları açık olmuyordu o zamnlar ama şimdi nasıldır bilemem. benim şansıma çapa'daki stajım için edirnekapı öğrenci yurdu açıktı. eğer staj yapacağın yer metro istasyonuna yakınsa ve edirnekapı öğrenci yurdunda kalacaksan seni de şanslı sayarım. çünkü yurdun önünde topkapı-ulubatlı metro istasyonu var.

  • baskabirsekildeolabilirdi  (21.06.15 19:39:49) 
Güzel bi fikir verdiniz bana. istanbuldayım ama bir ay staj yapmam gerekiyor. ben de bi yurtta kalayım diye baktım. henüz açıklanmamış yazın açık kalacak yurtlar.


  • al-se  (21.06.15 20:06:04) 
kyk'da kyk öğrencisi değilseniz kalamazsınız, ben kyk öğrencisi olduğum halde zorunlu stajım yok diye kalamıyorum.


  • pariste bir sokak kedisi  (25.06.15 19:04:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.