[]

Ösymde kopya çekme yöntemleri

Denemelik girdim bu sene, baya önlem alıyorlar pasoyu bile içeri almadılar.
Çinlilerde ki gibi donanımlı sistem harici ne gibi açıklar var sizce :)



 
türbanlı olmak 99,999% kolaylık sağlar.


  • ucan spagetticanavari  (21.06.15 13:30:20) 
okula bikaç gün önceden gidip tuvaletine gizleyebilirsin sistemi

kopya zaten sınav anında çekilmiyor sınav öncesinde sorular adaylara ulaşıyor benim kanaatim
  • basond  (21.06.15 13:38:26) 
@spagetti yuh arkadaş daha ne diyeyim


  • six packsiz  (21.06.15 14:38:45) 
six pack yorumu beğenmiyorsun ama benim saç diplerime kadar ararlarken kapalı birinin bluetoot kulaklık takıp takmadığı bile aranmıyor, örtüsünün içine istediği şeyi koyup girer, bir polis arama yapmaya kalksa başörtümden dolayı beni rencide ettiler diye mağdur olur ama ben saçım açık ve içinde bir şey olmadı bariz belliyken saçlarımın ellenerek aranıyorum.


  • kuzey li  (21.06.15 14:45:12 ~ 14:47:15) 
valla ister beğenin ister beğenmeyin evet türban.

içinde bir nebze adalet duygusu taşıyan türbanlılar da buna isyan ediyor.
benim kafamdaki bere, saçım önüme düşmesin diye taktığım toka çıkarttırılırken türbanlı aday yanımdan süzülüveriyor kafasında bir sürü tokayla, gelişigüzel bir yoklama sonrası ki çoğu zaman o da yok. ama başı açık bir kadının tişörtünü açıp kemeri var mı yok mu diye bakıyorlar mesela..

evet bugünün türkiye'de eğer bir ösym sınavı kopya düzeneği kuracaksanız türban çok büyük kolaylık. ister beğenin ister beğenmeyin.
  • sibertenik  (21.06.15 14:45:38) 
+1 ucan spagetticanavari


  • teknikekip  (21.06.15 14:48:00) 
dedektörü kafamdan geçirip sonra yine de bandanam çıkarılıp kontrol edildi, sadece kumaş olduğu belli olduğu halde de oradaki kutuya alındı, yanıma alamadım... bandana lan, ufacık bi saç bandı işte. saçları da kapatmıyordum yani, sadece gözüme gelmesini engelleme amaçlı saç bandı şeklinde takmıştım.
türbanlıların kafasından benim gibi o dedektör geçirilmiyor mesela nedense...
hele komple pardesüyle filan giriyorsa ve aranmadan girebilirse ki girebilen illaki olur yoksa mağdur olur yine haklı olur... neler girebilir yanında acaba?
dendiği gibi bluetooth kulaklık ise çok çok basit türbanla.

ha aynı kapıdan giren elinde mont taşıyan, yarım litrelik su şişesini nedense poşetle taşıyan(fem poşetiydi tesadüf mü bilemem) ve onlarla girebilenler varken iki karışlık bandana "aksesuar ıvır zıvır hepsi yasak" denerek engelleniyor.

beğenmesen de doğrusu bu.
  • ucan spagetticanavari  (21.06.15 14:58:18) 
kopya sinav aninda cekilmiyor ki; sorulari alanlar cevaplarin yeri degisse cevaplayamayacak tipler. hal boyleyken osym'nin yaptigi sey kendi lekesini ortmek. paso neden alinmaz? kagit para? bozuk para? bunlarla kopya cekebilen yigit varsa ceksin zaten ben o yetenegi takdir ederim.

ayrica ucanspagetti +1
  • her giriste sifresini unutan adam  (21.06.15 15:14:04) 
Kız olmayınca o dikkatimi çekmedi. Durum buysa haklısınız tikliyorum herkesi


  • six packsiz  (21.06.15 17:31:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.