[]

Bazı evliler yüzüğü neden sağ eline takar

Normalde sol ele takılır diye biliyorum ama bazı evliler sağ ele takıyor nedeni var mı




 
Genelde gümüş olur o yüzük bi de. Taharet olayıyla alakalı bildiğim kadarıyla.


  • kargn  (21.06.15 13:20:56) 
islam sağ sol el diye yasaklamamış. Ama pratikte yani tuvalet temizliginde yüzük pislenir el ile birlikte yüzügü de yıkamak gerekir. ilk zamanlar sol eline taktım baktım hijyen temizlik ve her seferinde yüzügü de yıkamam gerekiyor sağ ele taktım.


  • Fritz-X  (21.06.15 14:15:23) 
ben sol elime buyuk geldigi icin saga takiyorum mesela hala. usenmeyip kucultturmem lazim.


  • chavezding  (21.06.15 15:41:26) 
ruslar saga takar bi de. adamlarin adetleri boyle.


  • kartonpiyer  (22.06.15 00:18:50) 
nasil ya herkes gotunu sol eliyle mi temizliyo?


  • hopeless  (22.06.15 00:27:55) 
Sağ elle bulaştığın pislikler ahrette boğazına dolacak bro. Kılmadığın namazları kızgın sac üzerinde kılacaksın. Sol elle yediğin yiyecekler de sorun. Falan filan. İslam bazı konularda obsesif. Altın yüzük de takmayın beyler iktidarı yitirirsinz, altın avratlara özel.


  • kargn  (22.06.15 04:42:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.