[]

erkek ve kadının silahları

erkeğin sesiz kalması kadının da göz yaşları mıdır?




 
kadının sessiz kalması, erkeğin gözyaşlarıdır.


  • devilred  (21.06.15 02:08:05) 
Kadın, yapısı gereği kurnazdır, sinsidir. Güçlü olmadığından beyin ile hamleler yapmaya çalışır fakat bu fazla zekâ gerektiren şeyler değildir. Daha çok basit ve yanlış anlaşılmasın; adice davranışlar sergiler. İntikam duyguları daha kabarıktır. İnsanları birbirlerine düşürme, kavgaya sürükleme, ortamı karıştırmak gibi şeyleri başlıcaları.

Erkek, kavgacıdır. Gürültü patırtıyı sever. Çoğu şeyi kavgayla halletmeyi yeğler. Aralarında az da olsa çok ciddi planlar yapıp akıllara durgunluk verici şeyler yapabilir. Geneli dolmuşcu kültürüyle hareket eder.
  • gece pariltisi  (21.06.15 02:11:57 ~ 02:15:26) 
gece parıltısı, yok öyle bir dünya kardeşim çok saçma bir genelleme yapmışsın aynı anda hem kadınlara hem erkeklere hakaret etmişsin.


  • losev bagiscisi  (21.06.15 02:34:42) 
Neden olmasın evlat. Neden. Ol ma sın.


  • wibbly wobbly timey wimey stuff  (21.06.15 02:42:41) 
bu dahice formüle edilmiş soruya layık bir cevap yazabileceğimden şüpheliydim; gece parıltısı'nın tespitleri gördüm. ufkum parçalanıyor; yazamayacağım.


  • e haliyle  (21.06.15 03:24:29) 
Erkek hep sessiz kalıyor zaten amk nerdeyse. Kadın da nerdeyse hep ağlıyor. Tam tersi, değiştir onu. Bir erkek ağlıyorsa kaç oradan. Yok seksiymiş yok ben çözüm olcammış falan siktir et, kaç patlamaya hazır bomba o. Bir kadın susuyorsa da aynısı geçerli.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (21.06.15 03:27:40) 
Genelleyelim muntazaman. Tek bir silah söylemek o kadar kesin olmayabilir. Bu klişe silahlara artık herkes alışkın, yemiyordur çoğu kimse. Bir ikiden sonra kadının gözyaşı da, erkeğin sessizliği de sinir bozucu hale gelir. Silahtan çok son kullanma tarihi geçmiş yemeği ısıtıp ısıtıp vermek gibi olur.

Eğer savaş varsa, o an el altında olan her şey bir silah olabilir. devilred'e şu açıdan katılıyorum, erkeğin ağlaması kadının ağlamasından daha büyük bir silah. Çünkü "Erkekler ağlamaz" yaygın kanısı ile ortalıkta ağlamayan ve maço diyebileceğimiz erkek bir kadının yanında ağladığında kadının "Dağ gibi adam, nasıl çocuk gibi oldu" diye içinde çocuksu şefkat uyandırır, "Dışarıda duruşu olan adam, yanımda o duruşundan sıyrıldı. Erkeğin özündekine ulaştım" diye nal gibi ego da besletir. Her türlü kötüye kullanabilir erkeğin o gözyaşlarını. İstediğini yaptırtabilir. Sadece gözyaşı da değil, herhangi bir bakış bile sağlam bir silah olabilir.

Kadın için de şefkat büyük bir silah olabilir, ona alıştırdığında onun kesilmesi çarpabilir. Ona yeniden layık olmak için çırpınma yaygın görülen bir şey. Cilve çok fena bir silah olabilir. Yeri gelir, kararlılık bir silah olabilir.

Ben pasifistim, savaşmayalım sevişelim.
  • aychovsky  (21.06.15 10:23:54) 
erkekde para ve şöhret, kadında güzellik tabi ki. neredeyse karşı konulamaz güçler.


  • harvey  (21.06.15 13:26:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.