[]

Benzin dokup yakicam sonunda

Ya evin altinda bi cafe var. Sabahlari bangir bangir ahmet kaya selami sahinden girip ogleden sonra serdar ortac demet akalina bagliyorlar. Muzik sesi yuzunden kapi pencere acamiyorum. E bir de yaz geldi ev havasiz mecbur acmak gerekiyor vs. Kafami dinlemeyi geçtim en basitinden huzursuz olmadan ders bile calisamiyorum.

Bunlarin yemek kokulari da odama doluyodu bacalari yok diye belediyeye şikayet ettim sonuc ne oldu bilmiyorum. Ama cafenin sahibi kadin cok cazgir. Karsina alip konusamazsin. Zaten kavgaliyiz.

Apartmanin diger sakinleri de dukkanin sahibi oldugu yani ceplerine para girdigi icin rahatsiz olsalar da ses cikartmiyolar.

Yok mu bunun biseysi ya mahalle arasinda tummm gün bangir bangir muzik dinlemek zorunda miyim?
gece kapatiyolar allahtan.

 
Alo Gurultu 176'yi ara oncelikle.


  • bcm  (20.06.15 16:19:38) 
Teksen hiçbirşey yapamazsın. Apartman sakinlerinden bir ya da birkaçı ile birlikte hareket etmelisin.

Sözün kısası başka bir ev ara oraya taşın.

Yanlış anlama haklısın, ama Türkiye koşullarında bu sorunu çözebileceğine inanmıyorum.
  • falcon291  (20.06.15 17:07:58) 
malesef derdinin dermanı yok.imkanın varsa taşın.


  • telet abi  (20.06.15 17:39:50) 
imza toplaman gerek .


  • 1adam  (20.06.15 19:07:01) 
çözüm olacağından şüphen olsa bile tüm yolları dene. önemli olan onlara rahatsızlık vermek. bu sayede sinirin yatışacaktır.


  • sttc  (20.06.15 23:38:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.