[]

dominos rezaleti

%60 gereksiz, %40 rezalet muhteviyatı içeren bir sorum var. geçen gün sipariş verdim, dominos.com.tr'den. tam 35-40 dakikada geldi. şube oldukça yakın olmasına rağmen. kapıyı açarken ellerimi ovuşturuyordum "beleş pizzaa, beleş pizza" deyu. neyse.

adam verdi pizzaları, pos makinesini uzattı. ben de 30 dakikayı geçti dedim. sipariş saatini gösterdim telefondan. "hadi yaa" dedi kurye. "ya kusura bakmayın, çok yoğunuz, bu seferlik anlayış gösterin" vsvs diyip baya içten üzüldü eleman. off nasıl geciktim, kahretsin, lütfen bu seferlik kusura bakmayım'lar havada uçuşuyordu. ben bi şubeyi arayayım dedi, 10 dakika da aramakla geçti. sonra müdürünü aradı, müdürü de kuryeye; özür dile, bi daha olmayacak, bugün çok yoğunuz vs diye bişeyler geveledi, çok ısrar ederse ver gitsin dedi telefonda.

kurye yine kunduz gibi hareketler yapmaya başladı. youtu.be

ben de üzüldüm ödedim. neden kuryenin ve müdürün eteği tutuştu? 1. merak ettiğim. siz olsanız öder miydiniz? 2.

 
pizzanın parası kuryeden falan kesilecekse öderdim, yok şubeye ya da dominos'a girecekse siksen ödemezdim.


  • cern de cayci olmak vardi  (20.06.15 12:22:18) 
öderdim. 10 dk. için değmez. e sen de kunduz gibi ellerini ovuşturmuşsun. kusura bakma ama sen de fırsata çevirmeye çalışmışsın..


  • kakao  (20.06.15 12:23:00) 
ödemezdim, kuryelik birşey yok.


  • captainmrg  (20.06.15 12:24:38) 
Ödemedim. Ödemezdim. Kuryeden kesilmiyor ayrıca (kesilirse de kesilsin). Eğer firma olarak bunları taahhüt ediyorsan yerine getirmek zorundasın. Müşteriyi kandırmak bunların yaptıkları.

Acımayın.
  • arockm  (20.06.15 12:25:32) 
@cern de cayci

dominos'un internet sitesinde kuryeden ücret kesilmeyeceği yazıyor ama şimdi bulamadım.
  • dieselsingle2  (20.06.15 12:27:52) 
Dominos'a bir defa gel al servisten faydalanmak için gittim. Beklerken sürekli kuryeleri takip ettim. 3-4 kurye vardı ve hepsi sadece bir tane siparişi alıp gidiyordu. Yani bir kurye bir siparişten sorumluydu.

Yoğunluk bahanesiyse daha fazla kurye almalarını önererek parayı ödemezdim sanırım.
  • teknikekip  (20.06.15 12:32:50) 
yahu arkadasim niye ödüyosun ki? bu olayin bankadan kredi cekip, günü geldiginde ödeyemiyorum cok yogunum, bu seferlik erteleyin demekten hic bir farki yok. banka yapar mi böyle bir sey? hayir...

dominos ne demis, 30 dakika da gelmeyen siparis bedava. sen biliyosun, dominosta biliyo, bu hükme göre siparis verilmis, her iki tarafta razi.
  • kurnaz  (20.06.15 12:38:13) 
peki neden tutuştular? bunu merak ediyorum. daha önce çalışmış kimse yok mu duyuruda?


  • dieselsingle2  (20.06.15 12:46:13) 
Tutuşma falan yok. Parayı almak için bin takla atarlar. Ödemiyorum diyecektin olacaktı bitecekti.


  • arockm  (20.06.15 12:59:33) 
muhtemelen,

şube için bir pizzadan çok o pizzanın geç kalındığının kayda geçmesi önemli. sistemde açık görüneceği için skor sistemi ile %kaç zamanında teslim gibi bir puanlama sistemi var olabilir. bu da şubeyi kötü gösterecektir.

parası ödenmiş hizmetin memnuniyet anketi vardı bir araç servisinde. tam puan vermemiştim bir soruya. kağıdı bırakıp çıktım arabaya giderken arkamdan koştular. aman niye öyle puanladım, neden öyle düşünüyorum. aslında o sebepten bu sebepten vs, değiştirmem için iki saat dil döktüler. puanı değiştirdim de evime gidebildim.

nasıl göründükleri gerçekte nasıl olduklarından çok daha önemli.

sırf bu anlayış yüzünden ödemezdim pizzayı. neyse ki hiç telefonla sipariş vermiyorum
  • sttc  (20.06.15 13:03:41) 
Bir kurye "bizden kesilmiyor" demisti. Almamisti geciken pizza parasini.


  • makarnacanavari  (20.06.15 15:34:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.